НОВ ПРОБЛЕМ > проблем тиК-таК
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
НОВ ПРОБЛЕМ > проблем тиК-таК
проблема е следния /ако е проблем.??/
прибирам се, зареждам колата с бензинче, и я вкарвам в гража, до тука всичко точно
имах кам 25л и ми изписа че мое минем 350 км хах
заключвам и чувам некво тиктакане като на часовник, се едно капе вода от високо, ама по забързано.. ! отзад идва, бре навеждам се и некаде маи от кам резервоара се чуваше от тази страна отдоло, а много малко преди това заредих .. ! маи след 3-4 мин това тиктакане стана по тихо .. са ме мързи да хода да видя дали го има още, утре !
та тиктакането се чува повече като са наведа под колата отзад, иначе маи едвам едвам се чуваше.. маи е за първи път, или чак сега забелязвам ?
пс: преди това малко 2-3 км карах с изключено ASC и така леко поврътнах джапанките да загреем за събора
е има ли идеии ?
пък може и нещо да е загрело и да пушаше сякаш е от аспуха ама не вервам на тва студено време 6-7 градуса..
прибирам се, зареждам колата с бензинче, и я вкарвам в гража, до тука всичко точно
заключвам и чувам некво тиктакане като на часовник, се едно капе вода от високо, ама по забързано.. ! отзад идва, бре навеждам се и некаде маи от кам резервоара се чуваше от тази страна отдоло, а много малко преди това заредих .. ! маи след 3-4 мин това тиктакане стана по тихо .. са ме мързи да хода да видя дали го има още, утре !
та тиктакането се чува повече като са наведа под колата отзад, иначе маи едвам едвам се чуваше.. маи е за първи път, или чак сега забелязвам ?
пс: преди това малко 2-3 км карах с изключено ASC и така леко поврътнах джапанките да загреем за събора

е има ли идеии ?
пък може и нещо да е загрело и да пушаше сякаш е от аспуха ама не вервам на тва студено време 6-7 градуса..
Последна промяна El Diablo на 27 Апр 2008, 20:25, променена общо 1 път
Re: проблем тиК-таК
BMW-E39 написа:проблема е следния /ако е проблем.??/
пс: преди това малко 2-3 км карах с изключено ASC и така леко поврътнах джапанките да загреем за събора![]()
е има ли идеии ?
да не е точно от аупуха ... като нагрята ламарина пука докат истине

аве нали колата ти върви кфо те боли не и ставаи роб аз вече съм на тоя принцип нали се возим вътре пък отвънка и под капака кфо ще да става

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
да бе,то половината народ в бг така прай-кара и квот ще да става и кенефите им пред разпад
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Re: проблем тиК-таК
BMW-E39 написа:проблема е следния /ако е проблем.??/
пс: преди това малко 2-3 км карах с изключено ASC и така леко поврътнах джапанките да загреем за събора![]()
е има ли идеии ?
Ако е като от чсовник, бегай, братле

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
хахах бегах брат.. НЕ мисля че беше от кюнеца, по скоро от към резервоара, тва ако си бех оставил колата без надзор веднага да мислим че е бомбе
пс: славчо имам един авер дето бмв е36 му гори масло, антифриз, пуши чат пат като не е палена, не може да пали, пали от 3-4я път, ама пича си я кара, вози е*е пичетата и го боли уя
така че всеки си знае как да си поддържа колата

пс: славчо имам един авер дето бмв е36 му гори масло, антифриз, пуши чат пат като не е палена, не може да пали, пали от 3-4я път, ама пича си я кара, вози е*е пичетата и го боли уя

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
НОВИЯ ПРОБЛЕМ ОТ СНОЩИ ???? :
е са преди 2 часа абе да запалим колата ииии ....
неиска ! !! вътре всичко свети радио фарове ама не иска да запали, стартера въобще не върти .. цъкам ключа да запали и кво става.. ?
цък цък цък и неиска ... ЛЕЛЕЛЕ полудех .. !!!!!!!
даде ми ток един авер с БМВ и стана работата - запалих ! !
начи ми е паднал акумолатора .. имате ли идеи защо така, от какво може .. маи нещо отзад тиктакаше .. ?
после излизам с нея, и ше и вземем душата мръсна. и ако утре пак не иска да запали ше я водим на лекар
неиска ! !! вътре всичко свети радио фарове ама не иска да запали, стартера въобще не върти .. цъкам ключа да запали и кво става.. ?

начи ми е паднал акумолатора .. имате ли идеи защо така, от какво може .. маи нещо отзад тиктакаше .. ?

после излизам с нея, и ше и вземем душата мръсна. и ако утре пак не иска да запали ше я водим на лекар

BMW-E39 написа:НОВИЯ ПРОБЛЕМ ОТ СНОЩИ ???? :
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
имаш същите симптоми като мене еи затва съм я заебал вече , 3 произволни сутрини ставам да запаля а а нема ток. нов акумулатор купих с 5 години гаранция ходих да се карам тестват го викат че е нормален

а бтв еи сега и навъртях 400км и кат я заклучих се заслушах и на мене пука ама 99% от гърнето тръбите ама па от резервоара (резервоарите нали са 2

BMW-E39 написа:пс: славчо имам един авер дето бмв е36 му гори масло, антифриз, пуши чат пат като не е палена, не може да пали, пали от 3-4я път, ама пича си я кара, вози е*е пичетата и го боли уя
ами и аз съм тръгнал на там тече и масло след некъдърни маистори пуши бял пушек понякога (маи гори антифриз но не губи ) и както ти написах 2-3 пъти сутринта не иска да запали... сметаи и аз натам вървя

11 мнения
• Страница 1 от 1