джанти 16 Styling 33
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- twistermpm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 7er
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
CreAt1ve написа:еми чесно да ти кажа за тези джанти не бих дал и 400, колегата е прав намери си нещо по стойностно
. Такива като маойте не са никак лоши
Ако му дадеш твойте за 500, колегата ше е на чиста далавера!

За 600 с гуми на 40% (стават вече само за палене, явно не му се занимава да ги маха) и ако наистина нямат изкривявания, заварки и т.н., си струва сумата, особенно пък и ако са запазени.
За други по-нови не е лошо да си мисли човек, но зависи от състоянието на излините финанси

- Marto66
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525dA
Този модел са много здрави и красиви джанти. Мое виждане е, че стоят много добре на лимузина и особенно черна. Пък огледай се и ще видиш подобен дизайн на какви коли /марки и модели/ се вграждат първоначално - само висок клас и представителни лимузини. Доколкото за 16 или 17-ки жертваш комфорт на возията срещу спортна ефектност и повече стабилност/може би?/. Успех
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
еми ше даде некои лев отгоре и това с конфорта и стабилноста пълни глупости тая кола е създадена за 17" колата си вози перфектно от опит го знам няма разлика в това може би е малко по устоичива аиде са по-скъпи ама това е BMW
- DjFace
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)
Колега, джантите са оригинални и това е много важно (според мен), те са сметнати точно за тази кола, НО, 600лв. са много, ако се спазариш за по добра цена действай! Имай предвид и, че една нова 16ка (гума) струва от 200лв. нагоре
Колега, аз минах от 15' на 17' и разликата е ОГРОМНА....... недей така. повече върви и по-малко харчи с 15-ките. Верно по-стабилна е със 17-ките, ама .......... аз ще ги махам мойтеbmwista написа:еми ше даде некои лев отгоре и това с конфорта и стабилноста пълни глупости тая кола е създадена за 17" колата си вози перфектно от опит го знам няма разлика в това може би е малко по устоичива аиде са по-скъпи ама това е BMW

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
е са вече от 15" на 17" си е разлика за това незнам може да не си запазил диаметъра на гумата например ако преди си бил с 215/65/17" сега 17"ките треа да неса с гуми високи 65 а наи много на 45 те в големите сервизи за гуми ти го исчисляват това
- Svetlyo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Всичко!
- Мечтае да кара: Боинг 737-800
Абе вие сте много интересни като кажете "това е БМВ все пак".... Караме коли на по 10-11-12 години. Ако ще и бентли да е! Винаги ще търся възможно най-евтиния вариант (разбира се който е допустим и добър за колата) + това колегата не иска да слага джанти от форд! А оригинални джанти на марката на колата му. А до колегата който се чуди за джантите - Ако на теб ти харесват няма смисал да се чудиш и да питаш тук. Или ги взимаш или не. Тук ще чуеш по този въпрос поне 1000 различни мнения и най-много да се объркаш. + това най-лесното е да влезеш в продава и да провериш как вървят цените на подобни джанти там! Успех 

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
е тва е колегата Svetlyo .. от него си харесах неговите 16-ки как седат на колата и после си взех същите леко копирам а
ама пък съм много мн доволен .. все пак бях с 18-ки

ама пък съм много мн доволен .. все пак бях с 18-ки

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
ми на мен си ми харесват попринцип как стоят (виж ми галерията), но си търся 15-ки и съм готов моите а ги бартеросам за едни читави - ако пък са и оригинални още по-добре
- twistermpm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 7er
благодаря на всички за мненията и препоръките... за двантите силно се навих да ги взема, защото са без драскотини и е възможно да ми смъкнат от цената до към 500-550лв. Е вече дали са криви не съм специалист но имат няколко оловца по 10-15 грама
twistermpm написа:благодаря на всички за мненията и препоръките... за двантите силно се навих да ги взема, защото са без драскотини и е възможно да ми смъкнат от цената до към 500-550лв. Е вече дали са криви не съм специалист но имат няколко оловца по 10-15 грама
и аз ще те посъветвам да не ги взимаш на тая цена какви и ще да са гумите те са втора ръка и повече от 350-400лв не бих дал... помисли си пак
:)
Колега,имам сьщите джанти сьс гуми на 80%,ако искаш хубава цена-звьнни ми да се разберем!Джантетата са перфектни,без драскотина дори и най-важното-ОРИГИНАЛНИ ца на БМВ!!!
0877277337-Калин
Ще ти направя хубава цена
0877277337-Калин
Ще ти направя хубава цена

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2