Проблем голям (май)
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Sivako
- младши ентусиаст
-
- Кара: F20 116d / F01 750i xDrive
- Мечтае да кара: Колело
Проблем голям (май)
Първо да се похваля че и аз си взех е 39ка и второ почвам с проблема(ите)
като превключвам предавките от по ниска на по висока и изчаквам да паднат оборотите (до тези които са когато колата работи на празен ход) нямам проблеми ама ако включа на по висока предавка и не са паднали натискам газта и колата неще да върви трябва да пусна газта и да я натисна отново за да тръгне четох във форума за мап сензор и за помпата в резервоара но не мисля че проблема е от тези двете неща, Ходих и на диагностика и ми казаха че имам някаква грешка на помпата някакво впръскване на дюза май беше (грешката се появявяше след всяко изтриване) моля някои ако е имал този проблем да ми каже за какво става на въпрос.

като превключвам предавките от по ниска на по висока и изчаквам да паднат оборотите (до тези които са когато колата работи на празен ход) нямам проблеми ама ако включа на по висока предавка и не са паднали натискам газта и колата неще да върви трябва да пусна газта и да я натисна отново за да тръгне четох във форума за мап сензор и за помпата в резервоара но не мисля че проблема е от тези двете неща, Ходих и на диагностика и ми казаха че имам някаква грешка на помпата някакво впръскване на дюза май беше (грешката се появявяше след всяко изтриване) моля някои ако е имал този проблем да ми каже за какво става на въпрос.
- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
- Sivako
- младши ентусиаст
-
Не бе човек не се форсира а гасне все едно я пускаш на скорост и даваш газ обаче не си дал на контакт (надявам се че сте ме разбрали) 

- 520_i
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39 525
Аз имам подобен проблем:като я карам по-динамично-върви добре,като я задържа около 5-6 мин на 2500 об. и натисна гаста -никакво ускорение,трябва да натисна съединителя,да паднат оборотите до 800 и чак тогава поема!!! 

- DANTE525tds
- кандидат ентусиаст
-
колега, аз до четвъртък съм без кола, по същата причина!
Дюзата за регулиране на иглата! нали така!
това е част на BOSH дето я няма на склад в БГ
на 4-ти цилиндър се намира!
струва 440 лв.
дано да сям ти помогнал!
тя регулира, предварението, ако ме разбираш, когато тя не работи колата няма мощност!!!
струва 440 лв.
дано да сям ти помогнал!
тя регулира, предварението, ако ме разбираш, когато тя не работи колата няма мощност!!!
- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
DANTE525tds написа:колега, аз до четвъртък съм без кола, по същата причина!
струва 440 лв.
дано да сям ти помогнал!
Точно тая 4-та дюза става от "Омега" и е 120лв. май и я има по всяко време.
- Sivako
- младши ентусиаст
-
Izvinqvam se za latinicata ama sym na drugo pc
V4era hodih na diagnostika i mi dava gre6ka 'gorivna pompa razpryskwa4' oba4e kato trygna s kolata i mi napravi vyprosnoto zabivane dava gre6ka 'dat4ik za povdigane na iglata' i ot tam kato ne ba4ka vyprosnata diuza pravi gre6ka i pompata kato q smena tiq dni 6e vi kaja dali se e opravila a i 6tom stava ot opel
se 4uvstvam po dobre 
V4era hodih na diagnostika i mi dava gre6ka 'gorivna pompa razpryskwa4' oba4e kato trygna s kolata i mi napravi vyprosnoto zabivane dava gre6ka 'dat4ik za povdigane na iglata' i ot tam kato ne ba4ka vyprosnata diuza pravi gre6ka i pompata kato q smena tiq dni 6e vi kaja dali se e opravila a i 6tom stava ot opel

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Аз имах подобен проблем,като карам известно време на по ниски обороти,и като натисна педала да дам газ не става нищо и чак след няколко секунди почва да ускорява.
Проблема изчезна като смених филтрите и маслото,ама кой от тия филтри оправи работата незнам

Проблема изчезна като смених филтрите и маслото,ама кой от тия филтри оправи работата незнам

- Sivako
- младши ентусиаст
-
При мен не е от филтрите смених ги всички без тея за купето. Незнам ако ги смена и тях дали ще се оправи 

- DANTE525tds
- кандидат ентусиаст
-
от дюзата е колега!
и аз чух че ставала от ОМЕГА, но букста била друга!
в краен случаи аз ще си поръчам такава!
и аз чух че ставала от ОМЕГА, но букста била друга!
в краен случаи аз ще си поръчам такава!
10 мнения
• Страница 1 от 1