Настройка на големият борд
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Настройка на големият борд
Дали някой има идея може ли функциите на големия борд да се ресетвати настройват от бутона от някъде другаде, освен от бутоните на касетофона? Идеята ми е да си купя някой качествен DVD плейър с ТВ (харесал съм Alpine), но тогава май борда ще стане неизползваем. Ако някой се е сблъсквал с този проблем, ще съм много благодарен да сподели.
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Днес точно четох manual-а и със задържане на десния бутон(или беше бутон BC на ръчката за мигачите) се ресетват Consum 1,2 и Avg. km/h.
Иначе аз се чудех това.Какъв ще е ДВД плейъра-2 слота или 1 ще заема?
Ако е 1-моя проблем беше същия като твоя и наскоро се реши с помощта на форума.
Местиш климатроника долу на мястото на чекмедженцето и ти остава един свободен слот за плейър горе.Така не се налага да махаш OBC-то.За мен то си придава един чар на колата.
Иначе аз се чудех това.Какъв ще е ДВД плейъра-2 слота или 1 ще заема?
Ако е 1-моя проблем беше същия като твоя и наскоро се реши с помощта на форума.
Местиш климатроника долу на мястото на чекмедженцето и ти остава един свободен слот за плейър горе.Така не се налага да махаш OBC-то.За мен то си придава един чар на колата.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- Anthony_J
- ентусиаст
-
DVD-то заема два слота и е с 7" екран. Ти ми говориш за малкият борд. Там става нулирането от лоста на мигача. На големият борд като задържиш бутона можеш да програмираш кои функиции и в какъв ред да ти ги показва.
- Anthony_J
- ентусиаст
-
Anthony_J написа:DVD-то заема два слота и е с 7" екран. Ти ми говориш за малкият борд. Там става нулирането от лоста на мигача. На големият борд като задържиш бутона можеш да програмираш кои функиции и в какъв ред да ти ги показва.
Дай малко инфо за тези настройки! Как се прграмират?

Предварително ти благодаря!

- Anthony_J
- ентусиаст
-
Къде ти сменяха таблото? Това трябва да стане в оторизиран сервиз, защото след смяната се кодира за твоята кола. Сега може и да си с табло за съвсем друг двигател. Ако са ти го отваряли да ти оправят пикселите, този проблем също се случва. Стрелките са много чувствителни. Аз си купих чисто ново табло от Дару за 700 лв и за още 95 лв ми го смениха и кодираха. Иначе ако е само смяна, можеш да го направиш и сам за 3-4 минути.
Е всъщност, това е проблема! Сменяха ми го в неоторизиран сервиз и явно са сложили софтуеар какъвто са имали! Таблото е истинско на Фау Де О, но сега много ме дразни че не показва както трябва - само оборотомера и разходомера, също така и средния разход на гориво не ми пада под 32л/100км. което не е вярно, защото я засичах и той е наполовина по малък! Мамка му! Кажи ми че могат да ми го оправят в Дару или Камор!
Трябва ли да им обяснявам какъв е случая, или само да им кажа да ми сменят езика от немски на англаийски???

Трябва ли да им обяснявам какъв е случая, или само да им кажа да ми сменят езика от немски на англаийски???
- Anthony_J
- ентусиаст
-
Ами не знам дали може да се прекодира. По принцип новото идва uncoded и после се кодира според колата. Ще трябва да им обясниш в Дару за какво става въпрос. Сигурен ли си, че това табло е за твоята кола? Има страшно голямо разнообразие. Колко пари ти взеха за него?
9 мнения
• Страница 1 от 1