Колеги дайте съвет за колата ми

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар

Колеги дайте съвет за колата ми

Мнение от ///sasho » 09 Апр 2008, 16:39

Колеги , много се чудя дали да си продам колата , но незнам колко да и искам?

Значи колата е 525tds 98 год.
Много подържан екземпляр , подържанa е от маняк и ценител.
Колата е подържана само с оригинални части във "Вари 2000" и "Дару Кар" .
Сменено е почти всичко по нея - двигатела е сменен преди време в Гемания , тук са сменени : нафтова помпа , подгряващи свещи , дебитомер , серво , стртер /във Вари се смееха и казваха , че тая е единственната е39 , за която се поръчва нов стартер , защото всички си купували втора употреба/ и какво ли още не е сменено.
Кара се с оригинално масло , сменя се на 8-10 000 , въздушния филтър на 5000 км. , радярора се чисти на определен период , боята се пастирва почти всяка година , кара се периодично на БМВ диагностика , абе просто много се гледа колата.
В "Дару" и във "Вари" могат да потвърдят качеството на колата.
В смисyл аз не искам от продажбата да се избиват парите вложени в нея , тъй като това неможе да стане ами искам да я продам на цена , която си заслужава.
Колата е с чип тунинг който повдига мощноста с 20%.
Та чудя се каква цена може да и се търси на една такава кола.
Като екстри има: климатик , мулти волан , авто пилот , борд комютър , 4 ел стъкла , лети джанти , автоматик , задна щора - оригинална слагана допълнително и други екстри за модела.
Ако тръгна да я продавам ще гледам да я продам на някой , който знам че ще я гледа както е гледана до сега иначе няма да я дам.
Последна промяна ///sasho на 09 Апр 2008, 18:51, променена общо 28 пъти

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от bobih » 09 Апр 2008, 16:45

Пич да ти кажа честно никой не гледа колко и какво влагаш в колата ;) аз едно ауди го зех преди 2 години за 3хил. и ми излезе 11 бона и му зех със сумати сили 6хил.
DSC OFF - STEPTRONIC ON - KICK-DOWN!

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 09 Апр 2008, 17:00

бате като става въпрос за такава кола незнам даи я на некои дето разбира каква марка е тая кола и да се грижи за нея как то е било до сега а не на некои да я сасипе

младши ентусиаст
Аватар
Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i

Мнение от zlobicar » 09 Апр 2008, 19:01

Какво да ти кажа не е важно колко ще искаш ,а колко ще ти дадат и някой да оцени това каето си направил за колата.
обичам BMW

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 09 Апр 2008, 20:05

Братле при мен е почти същата история,и ако тръгна да я продавам няма да падна под 14000 лева.
Наистина е жалко,че едва ли някой ще оцени това с какви части е поддържана :confused:

ентусиаст
Аватар
Кара: е70 sd

Мнение от asasin18 » 09 Апр 2008, 20:50

според мен 14000 хил е цената, има много по - евтини - италианки, но всеки здраво мислещ човек може да се сети, че за бмв не е трудно да похарчи 5-6 хиляди лева за ремонти по зле подържана кола. Ако пък ти трябват парите бързо сваляш цената - нема начин, но под 12 (за подържана кола) е глупост.

Назад към E39