Консултация и помощ ...
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Консултация и помощ ...
каква е приемливата цена за покупка (колко бихте платили) на един перфектно подържан Е39,произведен май 2002г,първа регистрация 06.2002г,с всички екстри за модела без нивомат, тв тунер,и ел седалки,пробег 140000км...,можете ли да си го позволите като разход , бихте ли го взели,ако да защо?
ако не можем да си помогнем,поне да не си пречим...
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Хм, пич кола се купува, ако те грабне!
Тогава важи правилото "Кеф цена нема!"...
Знаеш каква е пазарната цена, щом е поддържана и е перфектна до +20% отгоре на цената е ОК (ама за мен).
Всеки сам си решава за него си. Останалото го пише в безброй много теми, които СЕ ПИШАТ И ПОВТАРЯТ ВСЕКИ
МЕСЕЦ, а напоследък си мисля че това се повтаря всяка седмица! Надявам се да си ме разбрал правилно! Успех!
ПП. Да не говорим, че за да стане храната като хората, можеше да напишеш бензин/дизел!
Тогава важи правилото "Кеф цена нема!"...
Знаеш каква е пазарната цена, щом е поддържана и е перфектна до +20% отгоре на цената е ОК (ама за мен).
Всеки сам си решава за него си. Останалото го пише в безброй много теми, които СЕ ПИШАТ И ПОВТАРЯТ ВСЕКИ
МЕСЕЦ, а напоследък си мисля че това се повтаря всяка седмица! Надявам се да си ме разбрал правилно! Успех!
ПП. Да не говорим, че за да стане храната като хората, можеше да напишеш бензин/дизел!

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
4 мнения
• Страница 1 от 1