Автоматик - вибрация на педала на спирачката
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Автоматик - вибрация на педала на спирачката
Здравейте. Имам един въпрос. Когато съм натиснал спирачката и колата работи на педала се усеща лека вибрация през 3-4 секунди (като почукване). Ако може някой да ми даде съвет какво трябва да направя. Благодаря.
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Колега, прочети във Важни теми!
Там е обяснено по-подробно, но като цяло си от модела за жалост.
Там е обяснено по-подробно, но като цяло си от модела за жалост.

Нищо лично ,Просто бизнес !
- Becko_83
- Потребител
-
- Кара: Е39 525 D
Re: Автоматик - вибрация на педала на спирачката
Здравейте,
И аз имам проблем с почукване на педала на спирачката (леко през няколко секунди ме побутва педала на спирачката по крака докато съм я натиснал) при загряла кола и спряло положение. Четох 5-6 теми по този въпрос, но не можах да намеря някой да си е решил този проблем съзнателно. Повечето постове са от преди 2-3 години и се надявах някой да е успял да установи от какво е породен проблема и да сподели.
Благодаря предварително.
И аз имам проблем с почукване на педала на спирачката (леко през няколко секунди ме побутва педала на спирачката по крака докато съм я натиснал) при загряла кола и спряло положение. Четох 5-6 теми по този въпрос, но не можах да намеря някой да си е решил този проблем съзнателно. Повечето постове са от преди 2-3 години и се надявах някой да е успял да установи от какво е породен проблема и да сподели.
Благодаря предварително.
- sasho1bs
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39 525д exclusive and 530d f10
Ако негреша това е от печката
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
грешиш колега а до другия колега има проблем някъде по АБС-а някоя гривна най вероятно или датчик
Барай шишарката Минкеее ....
- Becko_83
- Потребител
-
Благодаря за отговорите.
При напълно загряла кола печката не би трябвало да работи та не мисля, че е от нея ама не разбирам и защо да е от АБС-а при положение, че го прави само при напълно загряла кола и само когато съм спрял вече. Когато натискам спирачката, за да намаля скороста не го прави.
При напълно загряла кола печката не би трябвало да работи та не мисля, че е от нея ама не разбирам и защо да е от АБС-а при положение, че го прави само при напълно загряла кола и само когато съм спрял вече. Когато натискам спирачката, за да намаля скороста не го прави.
- Becko_83
- Потребител
-
Оказа се, че това било нормално при пуснато парно (климатроник) зимата тъй като в един момент желаната температура в купето е достигната и при опита само да се поддържа за момент трепва тръбата, която (предполагам) взима топлия въздух. При това трепване, което може да се види физически при отворен преден капак явно се допира до някой елемент свързан с педала на спирачката. Извинявам се за балъшкия начин на изказване 

8 мнения
• Страница 1 от 1