ел щора за задния прозорец
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
ел щора за задния прозорец
колеги може ли да се сложи такова нещо на Е39.
в смисал щората да се управлява с копче.
казаха ми че може да се сложи ама струвало 1000лв. (това ми го каза един приятел) тръгнах да търся из магазините ама не намерих.
ако някой може да даде някакви идей от каде може да се поръча такова или каде слагат ще съм много благодарен
в смисал щората да се управлява с копче.
казаха ми че може да се сложи ама струвало 1000лв. (това ми го каза един приятел) тръгнах да търся из магазините ама не намерих.
ако някой може да даде някакви идей от каде може да се поръча такова или каде слагат ще съм много благодарен

- ben_g
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525 TDS
От Дару или Камор трябва да можеш да си поръчаш, ама дали си струва цялото упражение не знам...
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=DF71&mospid=47543&btnr=51_2284&hg=51&fg=60
Иначе вариант ще е от някоя Е39 която се продава на части - или от някоя морга - но няма да има гаранция дали работи изправно (че четох из форума - доста отклонения дават тия щори).
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=DF71&mospid=47543&btnr=51_2284&hg=51&fg=60
Иначе вариант ще е от някоя Е39 която се продава на части - или от някоя морга - но няма да има гаранция дали работи изправно (че четох из форума - доста отклонения дават тия щори).
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
ОО колега търся такова нещо от 1г вече. както и страничните щори също. Сега ще ти обясна подробно, понеже от 1г разпитвам.
Мнг рядко можеж да откриеш такова нещо 2-ра употреба. Мнг е било скъпо навремето и никой не го е слагал. По парт номера излиза, че струва задната 900 и няколко лева и със страничните около 2000лв.
Да можеж да сложиж, но копчето малко сложно ще го прокараш. Първо си намери. Аз не успях и си намерих от Е38, страничните стават, но задната Не, или трябва преправяне, защото платното става, но не и самат рамка, която е по-дълга с около 15см.
С един колега от форума ще го мислим близкия месец.
Да седи мнг готино за мен и за това ще правя подобни работи.
Само един съвет, ако си купуваш щората върви с метална рамка, с двигател на нея и жици с куплунги. Ако някой иска да ти пробута нещо, не го взимай.
Мнг рядко можеж да откриеш такова нещо 2-ра употреба. Мнг е било скъпо навремето и никой не го е слагал. По парт номера излиза, че струва задната 900 и няколко лева и със страничните около 2000лв.
Да можеж да сложиж, но копчето малко сложно ще го прокараш. Първо си намери. Аз не успях и си намерих от Е38, страничните стават, но задната Не, или трябва преправяне, защото платното става, но не и самат рамка, която е по-дълга с около 15см.
С един колега от форума ще го мислим близкия месец.
Да седи мнг готино за мен и за това ще правя подобни работи.
Само един съвет, ако си купуваш щората върви с метална рамка, с двигател на нея и жици с куплунги. Ако някой иска да ти пробута нещо, не го взимай.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- Dien
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 tds
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Само аз ли предпочитам да са ми затъмнени стъклата.. фабрично или там както става най-добре пред тая щора...
нищо че и аз я имам ..
нищо че и аз я имам ..
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- Dien
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 tds
Няма лошо да имаш щтора , ако не ти харесва я прибираш и си караш само на фолио !
А ако нямаш щора , нямаш и избор , нали ?

А ако нямаш щора , нямаш и избор , нали ?

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Абе и аз имам такава щора,ама нещо не ми работи...
Натискам копчето ама няма никой,все си стои вдигната.Някой с подобен проблем?

- Svetlyo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Всичко!
- Мечтае да кара: Боинг 737-800
Абе те са много местата... зависи кво качество искаш... Мен за мойта в R&B Audio ми обявиха цена 350 лв. ама с някво перфектно фолио с УВ защиити и некви такива глупости, но от едно друго място ми казаха 180, а имам и един 3-ти приятел който ще ми сложи фолиото без пари, но не толко качествено и с обикновенно фолио от Автомания... и все още се чудя кво да избера... А иначе колегата дето не му работи щората - гледал ли си бушона?
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
sambeto написа:Абе и аз имам такава щора,ама нещо не ми работи...
При мене беше така преди време.. и се оказа че е бушон.. той май е един и същ с подгряването на седалките защото и то отказа в същия момент.. един 20 амперов е в жабката

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
имам цял кожен салон-бежов -уникател-с всички кори пластмаси и тавана даже-и доло мокета- в комплект с телефон на мястото на подлакътника-в комплект с цялата инсталация и ЕЛ.ЩОРА НА ЗАДНАТА КОРА С КОПЧЕТО ОТПРЕД И ТРЕТИЯ СТОП В КОРАТА -КОМПЛЕКТ ВСИЧКО-2700 лв.
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2