Инспекция масло
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Инспекция масло
Сменял съм маслото преди 6 000 км., като това се случи в ДАРУ с тяхно масло и т.н. Към момента ми светят треи зелени деления ( две са изгаснали), като до следваща смяна трябва да има поне още толкова пробег. Два дена не я бях палил и когато днес я запалих, от три светещи зелени деления, светеше само едно!
Отидох да си свърша работа и като я запалих на връщане пак започнаха да си светят три зелени деления!
Когато се прибрах, изчаках да изстине двигатела и проверих маслото - всичко си е както трябва да бъде.
Някакви предположения и коментари???

Когато се прибрах, изчаках да изстине двигатела и проверих маслото - всичко си е както трябва да бъде.
Някакви предположения и коментари???
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
мани ги тия компютри
ама провери си масалцето сутрин като не си я палил поне 10-12 часа колата, така 2-3 сутрини
ама има и нещо по кофти- може колата да смесва в масло с бензин, виж мирише ли щеката, изкараи, драсни с една запалка щеката ама по далече от колата
аз така като я докарах моята се бех наплашил и давах дами прават ултразвук на дюзите на доверен човек които ми каза че е НЯМАЛО смисал . .всичко е било на 6
но ако сутрин като я палиш се покачва нивото на маслото значи меси бензин и масло което е зле за така якото двигателче

ама провери си масалцето сутрин като не си я палил поне 10-12 часа колата, така 2-3 сутрини
ама има и нещо по кофти- може колата да смесва в масло с бензин, виж мирише ли щеката, изкараи, драсни с една запалка щеката ама по далече от колата

аз така като я докарах моята се бех наплашил и давах дами прават ултразвук на дюзите на доверен човек които ми каза че е НЯМАЛО смисал . .всичко е било на 6
но ако сутрин като я палиш се покачва нивото на маслото значи меси бензин и масло което е зле за така якото двигателче

- toni2222
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46Ci
и при мене е така,всичко идва от изгорелите пиксели,понякога не ми свети нито една зелена чертичка ,друг път си светят колкото трябва..
- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
Възможно е защото аз нямам изгорели пиксели и никога не ми се е получавало това.toni2222 написа:и при мене е така,всичко идва от изгорелите пиксели,понякога не ми свети нито една зелена чертичка ,друг път си светят колкото трябва..
обичам BMW
4 мнения
• Страница 1 от 1