Инспекция масло

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Инспекция масло

Мнение от JJ » 19 Мар 2008, 1:45

Сменял съм маслото преди 6 000 км., като това се случи в ДАРУ с тяхно масло и т.н. Към момента ми светят треи зелени деления ( две са изгаснали), като до следваща смяна трябва да има поне още толкова пробег. Два дена не я бях палил и когато днес я запалих, от три светещи зелени деления, светеше само едно! :shock: Отидох да си свърша работа и като я запалих на връщане пак започнаха да си светят три зелени деления! :shock:
Когато се прибрах, изчаках да изстине двигатела и проверих маслото - всичко си е както трябва да бъде.
Някакви предположения и коментари???

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 19 Мар 2008, 2:01

мани ги тия компютри :winky:
ама провери си масалцето сутрин като не си я палил поне 10-12 часа колата, така 2-3 сутрини
ама има и нещо по кофти- може колата да смесва в масло с бензин, виж мирише ли щеката, изкараи, драсни с една запалка щеката ама по далече от колата :mhihi:
аз така като я докарах моята се бех наплашил и давах дами прават ултразвук на дюзите на доверен човек които ми каза че е НЯМАЛО смисал . .всичко е било на 6
но ако сутрин като я палиш се покачва нивото на маслото значи меси бензин и масло което е зле за така якото двигателче :roll:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46Ci

Мнение от toni2222 » 19 Мар 2008, 2:12

и при мене е така,всичко идва от изгорелите пиксели,понякога не ми свети нито една зелена чертичка ,друг път си светят колкото трябва..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i

Мнение от zlobicar » 19 Мар 2008, 11:20

toni2222 написа:и при мене е така,всичко идва от изгорелите пиксели,понякога не ми свети нито една зелена чертичка ,друг път си светят колкото трябва..
Възможно е защото аз нямам изгорели пиксели и никога не ми се е получавало това.
обичам BMW

Назад към E39