Проблем с мигача
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с мигача
Здравейте колеги, имам следният проблем, мигача ми ляв преден на китайските фарове спря да свети, смених крушка никакъв ефект. Може ли това да се дължи на това че има някфи кабели, а на скоро мих двигателя или може да е от нещо друго ?
Мерси предварително!
Мерси предварително!
Абе кой кво ще да казва "ПЕРКАТА" си е перка !
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Първо ти се чудя защо си измил двигателя, добре, че само това не ти работи!
Най-вероятно е точно от миенето, няма контакт някъде,но пък и не са ми е ясен принципа на китайските фарове.
Най-вероятно е точно от миенето, няма контакт някъде,но пък и не са ми е ясен принципа на китайските фарове.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- ben_g
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525 TDS
Кога установи, че не работи? Непосредствно след миенето или по-късно си забелязал?
Явно е че е свързано с ел инсталацията (ако си сигурен, че новата крушка която си сложил работи
). Тук има ел. схема на предните светлини: http://bmw-e39.5go.ru/html/15_15.htm - можеш да си проследиш кабелите и да се пробваш да локализираш проблема...
Явно е че е свързано с ел инсталацията (ако си сигурен, че новата крушка която си сложил работи

Еми крушката работи със сигурност щото я сложих на стопа и светна, а за окислението може да не разбирам много много от тия ел схеми да не кажем въобще
а мих двигателя че май имам проблем с главата и да не се мажа много много като пипам тук там
Мерси все пак

Мерси все пак
Абе кой кво ще да казва "ПЕРКАТА" си е перка !
- Svetlyo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Всичко!
- Мечтае да кара: Боинг 737-800
Имах подобен проблем... Пуснах аварииките отворих капака и почнах да мърдам всички кабели стигащи до мигача... оказа се, че буксата която влиза във фасонката на крушката на мигача не дава добър контакт. Ту мига, ту не... още не съм го оправил и понякога пак не дава добър контакт...
6 мнения
• Страница 1 от 1