Проблем с мулти волан

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

Проблем с мулти волан

Мнение от caisaru » 08 Мар 2008, 20:44

Проблема е следния: по принцип копчетата на волана трябва да светят но моите премигнаха и спря всичко (управлението на радиото и темпомата) бушона е эдрав от какво може да е? Благодаря предварително пишете. BMW Е39TDS

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X5
Мечтае да кара: MX5

жг

Мнение от gido » 09 Мар 2008, 17:27

Лентовия кабел зад волана.

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: www.transmaks.com

Мнение от iii » 19 Мар 2008, 1:07

Kолеги, да не пускам нова тема, някой да е слагал на кола без темпомат фабричен такъв и кави са всички детаили, които за задължителни волан, модул, лентов кабел и какво друго? :help:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Мнение от AGD » 19 Мар 2008, 23:19

iii написа:Kолеги, да не пускам нова тема, някой да е слагал на кола без темпомат фабричен такъв и кави са всички детаили, които за задължителни волан, модул, лентов кабел и какво друго? :help:

Колега, за какво ти е да се вкарваш в приключение ? Аз имам темпомат и го ползвам само на двете самолетни писти на Тракия. През останалото време ми е неудобен - когато карам по магистралата и застигна някого, само вдигам крака от газта, скоростите ни се изравняват и когато другата кола се прибере в дясно си продължавам. Обаче темпомата не е радарен круз-контрол и не се сеща да изпълни една такава елементарна операция сам и се налага да натискам спирачка, и вдигна ли крака от нея, колата веднага пак почва да ускорява т.е. докато успея да изпреваря или трябва да изключа темпомата или да държа спирачката. Според мен темпомата си е правен за Германия за аутобаните с ограничение, защото там всички карат с максимално разрешената скорост, а не като при нас всеки (и аз включително) да си кара със скорост, която смята за удобна.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: www.transmaks.com

Мнение от iii » 19 Мар 2008, 23:25

е колега на мен ми трябва и то доста патувам на всеки 3три месеца до испания после пак българия и карам по два дни така много изморително е постоянно крака на газта :mhihi: абе да видим ако не е не6то сложно и прекалено скъпо 6те го слагам ако ли не 6те го забравя като идея ;)

Назад към E39