Ел стъкло на задна врата
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Ел стъкло на задна врата
Колеги,
Къде във Варна мога да си намеря тази пластмасовата ролка (обтегач ли е кво е, не го знам), с едно метално жило, което се прикрепя към машинката на ел стъклото?
Обиколих супер много морги и никаде нямат. Вече имам чувството, че карам совалка!
А в магазините, като попитам за ново, не се продавало само ролката с жилото, а заедно с машинката, което е 470 лв. Значи само за задната врата било с машинка иначе на предните било отделно. Мен ли ме мотаят нещо, защото не съм кой знае какав разбирач. Ако някой има такова нещо, или къде във ВАРНА мога да се сдобия с такова на прилична цена, нека да пише!
Благодаря ви колеги.
Къде във Варна мога да си намеря тази пластмасовата ролка (обтегач ли е кво е, не го знам), с едно метално жило, което се прикрепя към машинката на ел стъклото?
Обиколих супер много морги и никаде нямат. Вече имам чувството, че карам совалка!
А в магазините, като попитам за ново, не се продавало само ролката с жилото, а заедно с машинката, което е 470 лв. Значи само за задната врата било с машинка иначе на предните било отделно. Мен ли ме мотаят нещо, защото не съм кой знае какав разбирач. Ако някой има такова нещо, или къде във ВАРНА мога да се сдобия с такова на прилична цена, нека да пише!

Благодаря ви колеги.

THERE IS NEVER ENOUGH DOUGH...I NEED MO
- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
- bobih
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
Аз пък имах проблем с предния десен прозорец слиза до средата и неще повече и така не можех да скрия от куките, че имам фолио отпред
в КОБРА за добро утро ми зеха 20 кинта и го оправиха.

DSC OFF - STEPTRONIC ON - KICK-DOWN!
В София има работилница която се справя перфектно с тези проблеми това е техния интернет адрес: www.mikrondocev.com работят с куриери.
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Аз доколкото знам .... само предните врати са машинката+моторчето.
За задните са машинка отдело, жилото отделно.
Успех!
За задните са машинка отдело, жилото отделно.
Успех!
bobz и аз съм от Варна и съм със същия проблем. наистина ако решиш да си го поръчваш ти идва 470лв. аз бях така и със двата задни. за десния прозорец си намерих от една мора близко до затвора се намира продадаха ми само жилото с ролката за 100лв. а за лявата врата чакам от пловдив да ми докарат. и аз обиколих всичките морги ама няма
- маречков
- ентусиаст
-
Момци, земайте си от моргата по една машинка и не се занимавайте. Това въже с тая ролка как ще направите точно
и що си мислите, че се е прецакало
, просто самата пластмаса на мотора, дето е се надира и от там прехвърля през друга писта на ролката и накрая хряс прас и машинката аут. А плъзгача, на който се закрепя стъклото се криви точно там дето се захваща жилото и от там като изтърве става същата манджа. Правил съм си мойте и двете, ама не става, на едно приятелче му ги сменихме от морга и човека си кара и си свири, а аз още ги държа заключени, че незнам дали ще се дигне, ако го смъкна. Тука за 90лв. земахме машинката.

hellbull и до затвора ходих .... на моргите всичките.. явно си взел единствената ролка
.... напрао е срамота никаде да няма такова нещо ... сега наскоро имам път към софия.. надявам се там да има
МАРЕЧКОВ аз отворих вратата бе човек... и видях ко му има.. машинката си бачка закво да се ръся още 100-200 лв за машинка на старо само оная пластмасовата ролка се е начупила и жилото се е омотало само в себе си
инъче всичко останало по вратата си бачка идялно

МАРЕЧКОВ аз отворих вратата бе човек... и видях ко му има.. машинката си бачка закво да се ръся още 100-200 лв за машинка на старо само оная пластмасовата ролка се е начупила и жилото се е омотало само в себе си
THERE IS NEVER ENOUGH DOUGH...I NEED MO
- маречков
- ентусиаст
-
b0bz написа:hellbull и до затвора ходих .... на моргите всичките.. явно си взел единствената ролка.... напрао е срамота никаде да няма такова нещо ... сега наскоро имам път към софия.. надявам се там да има

10 мнения
• Страница 1 от 1