Ел стъкло на задна врата

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

Ел стъкло на задна врата

Мнение от b0bz » 22 Фев 2008, 0:47

Колеги,
Къде във Варна мога да си намеря тази пластмасовата ролка (обтегач ли е кво е, не го знам), с едно метално жило, което се прикрепя към машинката на ел стъклото?
Обиколих супер много морги и никаде нямат. Вече имам чувството, че карам совалка!
А в магазините, като попитам за ново, не се продавало само ролката с жилото, а заедно с машинката, което е 470 лв. Значи само за задната врата било с машинка иначе на предните било отделно. Мен ли ме мотаят нещо, защото не съм кой знае какав разбирач. Ако някой има такова нещо, или къде във ВАРНА мога да се сдобия с такова на прилична цена, нека да пише! :)
Благодаря ви колеги. :)
THERE IS NEVER ENOUGH DOUGH...I NEED MO

ентусиаст
Аватар
Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15

Мнение от маречков » 22 Фев 2008, 17:35

Първо машинките са 2 вида, второ тая част не се продава отделно.
Да живее БЪЛГАРИЯ!

Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от b0bz » 22 Фев 2008, 22:44

Те много хубаво са 2 вида, ама не мога да разбера как така няма да ги продават отделно?
Според тебе на някоя морга дали няма да ми дадат само тва жило с ролката?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от bobih » 23 Фев 2008, 11:14

Аз пък имах проблем с предния десен прозорец слиза до средата и неще повече и така не можех да скрия от куките, че имам фолио отпред :mhihi: в КОБРА за добро утро ми зеха 20 кинта и го оправиха.
DSC OFF - STEPTRONIC ON - KICK-DOWN!

Потребител
Аватар

Мнение от румен1 » 23 Фев 2008, 14:09

В София има работилница която се справя перфектно с тези проблеми това е техния интернет адрес: www.mikrondocev.com работят с куриери.

Ледения
Аватар
Кара: Е60 535d
Мечтае да кара: из Las Vegas!

Мнение от ICE » 24 Фев 2008, 0:50

Аз доколкото знам .... само предните врати са машинката+моторчето.
За задните са машинка отдело, жилото отделно.

Успех!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от hellbull » 24 Фев 2008, 4:36

bobz и аз съм от Варна и съм със същия проблем. наистина ако решиш да си го поръчваш ти идва 470лв. аз бях така и със двата задни. за десния прозорец си намерих от една мора близко до затвора се намира продадаха ми само жилото с ролката за 100лв. а за лявата врата чакам от пловдив да ми докарат. и аз обиколих всичките морги ама няма

ентусиаст
Аватар

Мнение от маречков » 24 Фев 2008, 13:58

Момци, земайте си от моргата по една машинка и не се занимавайте. Това въже с тая ролка как ще направите точно :?: и що си мислите, че се е прецакало :?: , просто самата пластмаса на мотора, дето е се надира и от там прехвърля през друга писта на ролката и накрая хряс прас и машинката аут. А плъзгача, на който се закрепя стъклото се криви точно там дето се захваща жилото и от там като изтърве става същата манджа. Правил съм си мойте и двете, ама не става, на едно приятелче му ги сменихме от морга и човека си кара и си свири, а аз още ги държа заключени, че незнам дали ще се дигне, ако го смъкна. Тука за 90лв. земахме машинката.
Да живее БЪЛГАРИЯ!

Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от b0bz » 24 Фев 2008, 20:06

hellbull и до затвора ходих .... на моргите всичките.. явно си взел единствената ролка :) .... напрао е срамота никаде да няма такова нещо ... сега наскоро имам път към софия.. надявам се там да има

МАРЕЧКОВ аз отворих вратата бе човек... и видях ко му има.. машинката си бачка закво да се ръся още 100-200 лв за машинка на старо само оная пластмасовата ролка се е начупила и жилото се е омотало само в себе си
инъче всичко останало по вратата си бачка идялно

ентусиаст
Аватар

Мнение от маречков » 24 Фев 2008, 21:58

b0bz написа:hellbull и до затвора ходих .... на моргите всичките.. явно си взел единствената ролка :) .... напрао е срамота никаде да няма такова нещо ... сега наскоро имам път към софия.. надявам се там да има

МАРЕЧКОВ аз отворих вратата бе човек... и видях ко му има.. машинката си бачка закво да се ръся още 100-200 лв за машинка на старо само оная пластмасовата ролка се е начупила и жилото се е омотало само в себе си
инъче всичко останало по вратата си бачка идялно
:mhihi: :mhihi: :mhihi: я виж и водача на стъклото :mhihi: :mhihi: :mhihi: и по - точно жлеба, дето се захваща жилото и от сега да ти кажа, НЕ се заблуждавай, че ще го изкривиш както си е бил и недей си игра да правиш втори жлеб, щото след първото вдигане пак се криви и пак оплита жилото в машинката и пак го псуваш и пак нестава и, и, и,........ и не ме питай от де знам :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Нямя оправия бате, земи една машинка 90-100лв. слагай и си пей.
Да живее БЪЛГАРИЯ!

Изображение

Назад към E39