Няколко лаишки въпросчета...
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
Няколко лаишки въпросчета...
Такааа имам няколко въпроса и за да не пускам отделни теми ще ги задам на един дъх...
1. След като нямам и зачатък на борд компютър в 39-ката дали мога да подкарам диодните стопове без блоковете а само с преправяне на буксата и малко дупчене?
2. Изчел съм всичко свързано с аудиото в търсачката ,обаче проблема с рестартирането на музиката с (предна лява колона остана ) проверих дали няма окъсила колона-няма -даже вече почна да се ресетва и в движение
3. Става въпрос за лампите в багажника -здрави са а не светът ,къде се намира бутончето за плафоните аз такова не открих.
1. След като нямам и зачатък на борд компютър в 39-ката дали мога да подкарам диодните стопове без блоковете а само с преправяне на буксата и малко дупчене?
2. Изчел съм всичко свързано с аудиото в търсачката ,обаче проблема с рестартирането на музиката с (предна лява колона остана ) проверих дали няма окъсила колона-няма -даже вече почна да се ресетва и в движение
3. Става въпрос за лампите в багажника -здрави са а не светът ,къде се намира бутончето за плафоните аз такова не открих.
Колега, на първия ти въпрос: без блоковете намя да можеш да ги подкараш или поне не без да примигват и тем подобни малки дразнителни работи. Ако не ти прави впечатление слагай смело. А борд компа доколкото се сещам няма общо с управлението на стоповете. На другите два въпроса няма да мога да ти отговоря ама все ще се намери някой по-запознат и ще ти помогне 

- shnitzera
- ентусиаст
-
bmwmania написа:Колега, на първия ти въпрос: без блоковете намя да можеш да ги подкараш или поне не без да примигват и тем подобни малки дразнителни работи. Ако не ти прави впечатление слагай смело. А борд компа доколкото се сещам няма общо с управлението на стоповете. На другите два въпроса няма да мога да ти отговоря ама все ще се намери някой по-запознат и ще ти помогне
Благодаря колега ,споменах борда ,защото нали там нещо изписвало че има изгоряла крушка и за това а за премигването не знаех

- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
2: имаш предвид като изгасиш колата и я пуснеш пак и винаги баланса ти е в крайно ляво ли? Ако е това и аз имах същия проблем и баща ми ги поправи. Хардуерен проблем с единия чип(памет) в радиото е. За 3-тия въпрос също го имах и ми го поправи. Той ще види и ще пише повече 

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- ben_g
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525 TDS
Здравей колега,
Мога да коментирам по третия ти въпрос. "Бутончето" се намира в самия заключващ механизъм - този с електромоторчето (номер 23 на схемата):
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=DF71&mospid=47543&btnr=41_0055&hg=41&fg=60
По принцип, дори да ти е счупен червяка в кутийката и си отключваш багажника с ключ - пак трябва да работи. Понеже не съм на ясно с предпазителите - не знам осветлението в багажника дали е на отделен предпазител - някой от другите колеги може да коментира тук.
Поздрави!
Мога да коментирам по третия ти въпрос. "Бутончето" се намира в самия заключващ механизъм - този с електромоторчето (номер 23 на схемата):
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=DF71&mospid=47543&btnr=41_0055&hg=41&fg=60
По принцип, дори да ти е счупен червяка в кутийката и си отключваш багажника с ключ - пак трябва да работи. Понеже не съм на ясно с предпазителите - не знам осветлението в багажника дали е на отделен предпазител - някой от другите колеги може да коментира тук.
Поздрави!
- Hammerfall
- кандидат ентусиаст
-
opsa
Не търсиш колега достатъчно - и на трите проблема съм посочил решението 

- shnitzera
- ентусиаст
-
ben_g написа:Здравей колега,
Поздрави!
такааа ли ааа значи ясен е проблема -аз преди време писах ,че точно тая машинка ми липсва въобще я няма ,и отключвам с ключа
значи 3-ти въпрос е изяснен
аа имам и 4-ти

когато потеглям от 1-ва за миг ми светва лампата на динамото от какво може да е
- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
shnitzera написа:аа имам и 4-ти![]()
когато потеглям от 1-ва за миг ми светва лампата на динамото от какво може да е

8 мнения
• Страница 1 от 1