малкото радио+касетофон -> голямото радио+CD

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

малкото радио+касетофон -> голямото радио+CD

Мнение от b2 » 28 Ное 2007, 18:38

сега музиката ми изглежда така:

Изображение

Ако намеря взема от друга Е39-тка тези двете:

Изображение

1. Ще съвпаднат ли всички куплунги?
2. Ще тръгне ли всичко - радио, CD, и т.н.?
3. Има ли нужда от нещо допълнително като преходници, или някакво-каквото и да било побългаряване?
4. Какво повече предлага тази долната част, с по-големия дисплей? Има някакво копче BC - нещо с борд компютъра ли е свързано?

Като цяло идеята ми е да си сложа CD, че не ме кефят касетите.

П.С. Още един вариянт: Взимам само CD-то от долната снимка и го пъхам на мястото на касетофона при мен. Ще работи ли всичко ОК!? Забелязах следното при различните модификации: Има CD-ta само с 2 бутона: TONE и EJECT, а има CD-та с повече бутони : BALANCE,FADER,BASS,TREBLE, EJECT - както е на моя касетофон в момента. Това дали ще окаже влияние. Примерно ако сложа CD само с 2-та бутона, може да нямам възможност да настройвам bass,trebble,balance и fader? :mhihi:

Благодаря предварително,

Поздрави!
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46Ci

Мнение от toni2222 » 28 Ное 2007, 18:48

ами долната част ти е компютъра,моита беше така ,от там ми се управляваше и чеинджъра и печката и радио станциите ги изписваше там и от там се сменят,а буксите съвпадат

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 28 Ное 2007, 18:50

Ти коя точно подмяна си правил? от касетофон на цд или какво точно?
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46Ci

Мнение от toni2222 » 28 Ное 2007, 18:55

честно да ти кажа моита подмяна никои не вярва,че съм я направил ,но я направих,значи бях с големия борд компютър като на снимката,чеинджър в багажника и касета над борд компютъра,но не ми работеше радиото и реших да го сменя,не намерих само горната част с касетата и смених цялото,но новото (старо) което сложих не управлява чеинджър,и сега чеинджъра немога да си го ползвам,че новата музика ,която сложих няма копче mode,та вече имам радио...

ентусиаст
Аватар
Кара: е70 sd

Мнение от asasin18 » 28 Ное 2007, 19:51

аз правих подобна процедура -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=66784

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320dA 525xd

Мнение от pazokolarov » 29 Ное 2007, 15:01

asasin18 написа:аз правих подобна процедура -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=66784

b2 написа:....Ще работи ли всичко ОК!? Забелязах следното при различните модификации: Има CD-ta само с 2 бутона: TONE и EJECT, а има CD-та с повече бутони : BALANCE,FADER,BASS,TREBLE, EJECT - както е на моя касетофон в момента. Това дали ще окаже влияние. Примерно ако сложа CD само с 2-та бутона, може да нямам възможност да настройвам bass,trebble,balance и fader? :mhihi:

А как стои въпроса с посочените във втория цитат функции - губят ли се или са някъде по копчелъците на МИД-а (или се програмират по някой от бутоните) ?
Изображение
ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е70 sd

Мнение от asasin18 » 29 Ное 2007, 15:03

pazokolarov написа:..............

бутона тоне на ЦДто и бутона аудио на МИДа имат същата функция

Назад към E39