от 525тдс -> 525d, 530d или направо е60 ???
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
от 525тдс -> 525d, 530d или направо е60 ???
Колеги в момента карам тдс-ката, и съм много доволен оказа се доста добра и запазена, обаче се чудя дали да не я сменя.
1. Мислех да я покарам тая още половин годинка някъде и да си купя направо е60.
Обаче нещо май взе да ми писва и се чудя дали да не си взема 525d или 530d.
Не знам дали ще има чак такава разлика между тях и мойта, имайки в предвид че аз въртя основно градско и не я ръчкам кой знае колко
Вие какво мислите има ли смисъл да я сменям за по - малко от година или да си я търкалям тая
1. Мислех да я покарам тая още половин годинка някъде и да си купя направо е60.
Обаче нещо май взе да ми писва и се чудя дали да не си взема 525d или 530d.

Вие какво мислите има ли смисъл да я сменям за по - малко от година или да си я търкалям тая

Последна промяна asasin18 на 29 Ное 2007, 10:45, променена общо 1 път
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Re: 525d, 530d или 525тдс ???
asasin18 написа:Обаче нещо май взе да ми писва и се чудя дали да не си взема 525d или 530d.Не знам дали ще има чак такава разлика между тях и мойта, имайки в предвид че аз въртя основно градско и не я ръчкам кой знае колко
Ам то ку няяши разликъ, теъ у германску за ко са съ бъхтъли да ги мислят и произвеждат?

Колега, въпросът ти е финансово зависим и само ти можеш да си отгвориш вярно!

Успех!
и аз така мисля,по-добре държи ТДС и без това казваш че няма проблеми и после като я продаваш си вземи Е60,няма смисъл да я продаваш и да вземеш 525Д или 530Д да даваш сума ти пари да ги оправяш и после пак да я продаваш и т.н.
Аз моята мисля да я държа още 1-2 години и после ще си взема Nissan Pathfinder или нов или да има поне 2-3 години гаранция,те са до 5 години
писна ми да продавам и да купя коли,искам да купя една нова и чак след 7-8 години да си взема по нов модел 
Аз моята мисля да я държа още 1-2 години и после ще си взема Nissan Pathfinder или нов или да има поне 2-3 години гаранция,те са до 5 години

Proud owner of Мini Cooper S R53 04' and BMW E66 08'

С нисан няма да изкараш7,8 години,щом си карал бмвeno написа:и аз така мисля,по-добре държи ТДС и без това казваш че няма проблеми и после като я продаваш си вземи Е60,няма смисъл да я продаваш и да вземеш 525Д или 530Д да даваш сума ти пари да ги оправяш и после пак да я продаваш и т.н.
Аз моята мисля да я държа още 1-2 години и после ще си взема Nissan Pathfinder или нов или да има поне 2-3 години гаранция,те са до 5 годиниписна ми да продавам и да купя коли,искам да купя една нова и чак след 7-8 години да си взема по нов модел

Явно не знаеш че най-добрите джипове в света са Land Rover Dеfender,Nissan Patrol и Toyota Land Cruiser a за коли признавам БМВ,Нисан има дълга история ако става дума за джипове,също така и БМВ ако става дума за коли , Х5 им е първия джип,но с нашите дупки БМВ не са подходящи нито Х5, цената на Нисана е много добра и са много издържливи, има си причина че всичките фондации във всяка точка на света карат само или Нисан или Тойота, иначе БМВ-та са много скъпи и на 5000км, с моята кола лошо ми става като влизам в някоя дупка,представям си с Е60
Братовчед ми има и Х5 и Land Rover Discovery,разликата е огромна между двете коли,на лош път,дупки и т.н. в Land Rover-a нищо не се усеща,но на хубав път Х5 летиии

Братовчед ми има и Х5 и Land Rover Discovery,разликата е огромна между двете коли,на лош път,дупки и т.н. в Land Rover-a нищо не се усеща,но на хубав път Х5 летиии

Последна промяна eno на 28 Ное 2007, 23:33, променена общо 1 път

Вседехода е друга работа,колега.Карал съм паджеро(2000км.)знам за какво става въпрос,не мога да намеря клипа с x5 на ски писта ,махни ги тия ''ТОшИБИ''.Твоите думи за фонда4иите ми зву4ат като ''защо бтк ползва форд'',или тези мисии не са 4ували за новия ''газ''с двигател за всеки мост,маслен въздушен филтер и там в пустинята,където през въздушния филтер на 4аланджър минава прах и тои спира газ е напредeno написа:Явно не знаеш че най-добрите джипове в света са Land Rover Dеfender,Nissan Patrol и Toyota Land Cruiser a за коли признавам БМВ,но с нашите дупки БМВ не са подходящи нито Х5,тя не е джип а просто висока кола,ако излиза извън пътя умира а Нисана няма умиране,говоря само за Pathfinder и Patrol и цената му е много добра и са много издържливи има си причина че всичките фондации във всяка точка на света карат само или Нисан или Тойота, иначе БМВ-та са много скъпи и на 5000км с моята кола лошо ми става като влизам в някоя дупка,представям си с Е60![]()
Брадовчед ми има и Х5 и Land Rover Discovery,разликата е огромна междъ двете коли,на лош път,дупки и т.н. в Land Rover-a нищо не се усеща,но на хубав път Х5 не можеш да я видиш
Последна промяна ivan. на 28 Ное 2007, 23:46, променена общо 1 път
Зарежи го тоя Пажеро,въобще не става,казах ти кои са най добрите джипове и те са се доказали и всеки го знае,както казах нито Х5,нито VW Toureg,нито ML мога да се мерят с тези 3 джипа за които аз говоря.
Остави клиповете,те са направени за да лъжат хората и после като купиш Х5 и оставяш в дупката,тогава си казваш абе тоя от клипа как го правеше,бил съм свидетел как моя приятел със Suzuki Samurai качи един хълм много по бързо от VW Toureg,много-то електрониката помага много на колите,но при джиповете е по-различно
Много мой приятели карат различни джипове от луксозните до издържливите и много добре знам разликата
но въпреки това мисля да взема и една БМВ 1 серия по нататък
Няма смисъл да спорим,запознат съм с джиповете кои стават и кои не стават,а ти искаш да ми покажеш някои клипове,там всичките коли правят чудеса
Остави клиповете,те са направени за да лъжат хората и после като купиш Х5 и оставяш в дупката,тогава си казваш абе тоя от клипа как го правеше,бил съм свидетел как моя приятел със Suzuki Samurai качи един хълм много по бързо от VW Toureg,много-то електрониката помага много на колите,но при джиповете е по-различно

Много мой приятели карат различни джипове от луксозните до издържливите и много добре знам разликата

Няма смисъл да спорим,запознат съм с джиповете кои стават и кои не стават,а ти искаш да ми покажеш някои клипове,там всичките коли правят чудеса

Последна промяна eno на 28 Ное 2007, 23:48, променена общо 1 път

ясно щом и паджеро не струваeno написа:Зарежи го тоя Пажеро,въобще не става,казах ти кои са най добрите джипове и те са се доказали и всеки го знае,както казах нито Х5,нито VW Toureg,нито ML мога да се мерят с тези 3 джипа за които аз говоря.
Много мой приятели карат различни джипове от луксозните до издържливите и много добре знам разликатано въпреки това мисля да взема и една БМВ 1 серия по нататък

За новия Паджеро не знам как стоят нещата,но ако ми говориш за Паджерото който е до 95г. или 98г. не се сещам точно за годината,аз го сравнявам с Nissan Terrano,ако става дума за лош терен все едно си в кутия,качи се на Land Rover Defender или Discovery или Nissan Patrol или Pathfinder да усещаш ГОЛЯМАТА РАЗЛИКА
Относно темата,аз съм се насочил към джиповете заради пътищата които скоро няма да се оправят ако пътищата бяха хубави нямаше да ми мине през ума да купя джип
Е 60 е страхотна кола,има много спортен вид,лично мнение за интериора въоще не ми харесва,Е39 има страхотен интериор и пласмаса е от висока класа,ако трябваше да избирам между Е39 и Е60,става дума за чисто нови,бих си избрал Е39 изглежда много по луксозна,но при положение че едва ли ще се намира Е39 нова,бих взел Е60 но с М пакет
,новата тройка ми харесва повече от Е60,а купето или кабриото на тройката е "No Comment" ,но това е моето мнение 

Относно темата,аз съм се насочил към джиповете заради пътищата които скоро няма да се оправят ако пътищата бяха хубави нямаше да ми мине през ума да купя джип

Е 60 е страхотна кола,има много спортен вид,лично мнение за интериора въоще не ми харесва,Е39 има страхотен интериор и пласмаса е от висока класа,ако трябваше да избирам между Е39 и Е60,става дума за чисто нови,бих си избрал Е39 изглежда много по луксозна,но при положение че едва ли ще се намира Е39 нова,бих взел Е60 но с М пакет

- Mitaran
- младши ентусиаст
-
- Кара: Рейдж Ровър 4,4
Незнам колко време сте карали джипове, ама аз имах служебни доста, и мога да споделя, че в е39ката се чуствам мнооого добре, а тиа джипове ако си мислите че не се чупят
мааани мааани, единич беше Ланд Ровер Дискъвери, /неможах да задържа един камаък в бъбреците/ а и след 130км си е направо приключение, верно че върви извън пътя много, НО колко пъти излизате извън пътя?? следващия който ме провокира да си купя баварката беще Рейндж ровър... уникален с чип с 2 степени, самолет просто звяр, ама като дойде завоя и требе намаляваш яко, Возията на рейнджа е уникална щото е на възглавници и не с еусеща нищо. Но за стъбилност и за потдръжка беги беги. Карах и един от последните Гранд Чероки и той едва зимаше завоите, един колега /лека му пръст/ се размаза до неузнаваемост с него... Миналата седмица ходих с Х5 до Греманя и Ви казвам, че карането на тоя звяр е стращно удоволствие, аз ако сменям от тук ще бегам на Х5
Инак колегата е прев за Газката, бай шефа си зе да ходи на лов, и само дразни закъсалите като обикаля около тях в калищата
А са по темата- 530д е уникален, ама на дали ще усетиш разликата щото от вътре е едно и също, ама ако можеш да си го позволиш си земи и 60тката /или поне я покараи/и след това сабята ще покаже
пуууу много пиша бе ужас...

Инак колегата е прев за Газката, бай шефа си зе да ходи на лов, и само дразни закъсалите като обикаля около тях в калищата

А са по темата- 530д е уникален, ама на дали ще усетиш разликата щото от вътре е едно и също, ама ако можеш да си го позволиш си земи и 60тката /или поне я покараи/и след това сабята ще покаже

- asasin18
- ентусиаст
-
asasin18 написа:Ще ми е интересно да чуя мнението на някой, който е имал е39 тдс-ка и д
Питай ICE,той има или имаше тдс и сега има д

Mitaran затова инстинските джипове не вдигат повече от 170-180км/ч,за мен Х5 не е джип а кола и върви като кола,вдига 240км/ч на магистрала,личен опит

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
asasin18 написа:Ще ми е интересно да чуя мнението на някой, който е имал е39 тдс-ка и д
Аз нямам,но все пак изчакай и направо на новата кола ......
- asasin18
- ентусиаст
-
eno написа: ако имаш парички по-добре си вземи Х5 3.0д,стария модел,сигурно ще го намериш нов и цената би трябвало да е същата като Е60,но е по-добра и по луксозна,тоест и по скъпа подръжка.
имах петима приятели с Х5 и 3 от бяха 3д, 1 - 4.4 и 1 - 4.8ис, го познавам като кола, но честно казано предпочитам лека кола, а не джип
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2