Как се пали печката през телефона?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Как се пали печката през телефона?
525Д - има печка, която може да се пали от бордовия комп. ръчно или с таймер. Нямам дистанционно. Колата има оригинален телефон и знам, че има начин да се пали печката през телефона. Как става това? Някакъв софтуерен ъпдейт ли се прави или се слагат някакви допълнителни модули? 10Х
Re: Как се пали печката през телефона?
Допълнителен модул е, при това няма нищо общо с телефона на колата, казва се thermocall и струва 970лева, купуваш си една примичка, и когато решиш да си пуснеш печката й пращаш един SMS.GreenOreh написа:525Д - има печка, която може да се пали от бордовия комп. ръчно или с таймер. Нямам дистанционно. Колата има оригинален телефон и знам, че има начин да се пали печката през телефона. Как става това? Някакъв софтуерен ъпдейт ли се прави или се слагат някакви допълнителни модули? 10Х
grnka написа:ако ходиш на официалното представителсто на вебасто в софия ще ти го дадат по евтино...или да ти сменят управлението с такъв с дистанционно...а ре късметлио! ще влизаш на топло пък ниеще търкаме тия пусти стъкла и ще молим на бога на парното да загрее бързо...дееба и капитализъм

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Печката е голяма работа. Миналата седмица се видяхме с колегата Pinko и се заговорихме за благината "печка". Той ми показа как работи въпросната екстра на неговата Алфа. Ей, голям кеф е!
Питаш си дистанционното колко градуса е в колата, то ти отговаря - казваш си, е-е има време за още едно кафе и чак тогава слизаш. А другите чегъртат ли леда от стъклата... 

Ххахахахах, кой ли му я направи тази благинкаerr0r написа:Печката е голяма работа. Миналата седмица се видяхме с колегата Pinko и се заговорихме за благината "печка". Той ми показа как работи въпросната екстра на неговата Алфа. Ей, голям кеф е!Питаш си дистанционното колко градуса е в колата, то ти отговаря - казваш си, е-е има време за още едно кафе и чак тогава слизаш. А другите чегъртат ли леда от стъклата...

Имам такъв термокол на склад, но честно казано е пълна глупост, по-добре е едно таковаGreenOreh написа:Благодаря за отговора. В Дару кар намирам Thermo Call за 1807 лева, къде се продава за 970 лева? Картата в този модул ли се слага? Къде се монтира модула и слага ли се друга антена? Моята печка е оригинална с колата, а не допълнително слагана, иначе пак е Webasto.

Цената пак е горе-долу същата

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Всяка сутрин преди работа, едни задължителни 20 - 25 минути и като се кача в колата все едно преди малко съм я загасил...
Печката си и е печка.. няма такъв кеф
Печката си и е печка.. няма такъв кеф

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- Apunch
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 750 IA
МАЧКАТОР написа:Ххахахахах, кой ли му я направи тази благинкаerr0r написа:Печката е голяма работа. Миналата седмица се видяхме с колегата Pinko и се заговорихме за благината "печка". Той ми показа как работи въпросната екстра на неговата Алфа. Ей, голям кеф е!Питаш си дистанционното колко градуса е в колата, то ти отговаря - казваш си, е-е има време за още едно кафе и чак тогава слизаш. А другите чегъртат ли леда от стъклата...
Това е най-доброто, всичките коли са ни с такова дистанционно, да сме информирани своевременно
Поздрави на Пинко от той си знае кой
А на БМВ с печка, но без дистанционно можете ли да сложите модул с дистанционно!?
- Kartoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11 535xd LCI
Гррр тая сутрин едвам си влезнах в колата
Цялата беше замръзнала... Мамка му все забравям за печката и като се сетя за нея се сещам също така, че нямам и дистанционно за нея и не ми се връща до колата да я настройвам кога да топли сутринта
Абе куца работа... Иииискам дистанционнооо 

Може, всичко може, само че все още си чакам схемата за Е46 и Е39, голямо размотаване е, когато дойде в моите ръчички ще пусна по едно лично, защото тая тема леко отива комерс и не е правилноApunch написа:МАЧКАТОР написа:Ххахахахах, кой ли му я направи тази благинкаerr0r написа:Печката е голяма работа. Миналата седмица се видяхме с колегата Pinko и се заговорихме за благината "печка". Той ми показа как работи въпросната екстра на неговата Алфа. Ей, голям кеф е!Питаш си дистанционното колко градуса е в колата, то ти отговаря - казваш си, е-е има време за още едно кафе и чак тогава слизаш. А другите чегъртат ли леда от стъклата...
Това е най-доброто, всичките коли са ни с такова дистанционно, да сме информирани своевременно
Поздрави на Пинко от той си знае кой
А на БМВ с печка, но без дистанционно можете ли да сложите модул с дистанционно!?

Kartoff написа:Гррр тая сутрин едвам си влезнах в колатаЦялата беше замръзнала... Мамка му все забравям за печката и като се сетя за нея се сещам също така, че нямам и дистанционно за нея и не ми се връща до колата да я настройвам кога да топли сутринта
Ти нали имаш TDS(от подписа ти гледам) ,TDS-а нали няма печка ? Или е допълнително монтирана ?
Доста кончета в един обор.

- Kartoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11 535xd LCI
emok написа:Kartoff написа:Гррр тая сутрин едвам си влезнах в колатаЦялата беше замръзнала... Мамка му все забравям за печката и като се сетя за нея се сещам също така, че нямам и дистанционно за нея и не ми се връща до колата да я настройвам кога да топли сутринта
Ти нали имаш TDS(от подписа ти гледам) ,TDS-а нали няма печка ? Или е допълнително монтирана ?
Какво ще рече това "TDS-а нали няма печка ?" ? Нали точно това казах, че имам печка, но нямам дистанционно... Не е слагана допълнително. Има си две времена за настройване във борд компютъра, но все забравям да я нагласявам за другата сутрин... Като се настрои за час мига едно червено до копчето за телефона, но като се пусне прави топлото и загасва и трябва пак да и казваш кога да тръгне... Не знам как да я направя да си знае всяка сутрин да се пуска...
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2