Проблеми с паленето
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Проблеми с паленето
наскоро си взех колата и много ми харесва, но вече два пъти отказва да запали. Лошото е, че не мога да открия къде е проблема. Сутрин колата пали перфекно не е имало проблем, но карам 500м оставям я за 1 час и след това не ще да запали. Бутам я запалва лесно и след това никакви проблеми. Проверих акумолатора няма проблем. Мерих за оттечка няма. Аз се съмнявах в алармата. Възможно ли е? Или може би шалтера на стартера? Някой имал ли е подобен проблем? Моля за съвет незнам как да разреша проблема?
- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
А изобщо върти ли или неще, ако от време на време неще, то проблема е в стартера - четки или шалтер.
ИЗОБЩО НЕ ВЪРТИ САМО ЧУКА ВСЕ ЕДНО Е ПАДНАЛ АКУМОЛАТОРА И ФАРОВЕТЕ ПРИСВЕТКАТ. ОТ 5 ДНИ КАРАМ БЕЗ АЛАРМА ИЗКЛЮЧИХ Я И НЕ Е ПРАВИЛА ПРОБЛЕМ. И АЗ МИСЛЕХ ЧЕ ПРИЧИНАТА Е В СТАРТЕРА НО МОЖЕ И ДА Е ОТ АЛАРМАТА. НЕ СЪМ СИГОРЕН ПИЧОВЕТЕ ДЕТО МОНТИРАХА АЛАРМАТА КАЗАХА ЧЕ НЕ Е ВЪЗМОЖНО ДА НЕ ПАЛИ ОТ АЛАРМАТА.
от модераторския екип:
НЕ ПИШИ С ГЛАВНИ БУКВИ!
от модераторския екип:
НЕ ПИШИ С ГЛАВНИ БУКВИ!
Аз преди имах такъв проблем с калибрата, появяваше се от време на време,непредсказуемо. Мисля,че при мен беше от бендикса, точно така само пукаше като въртя ключа, там имало някакви зъбци, които са се износили и неможело хубаво да зацепи и да завърти алтернатора.Не разбирам много, но в общи линии нещо такова. Една зима когато беше доста студено, така завъртях и нещо превъртя отпред и изтропа като на откачена верига, тогава ми казаха че това е бендикса и в студовете така се случвало, после нямах проблем. Ако е от това при теб, когато неиска да завърти, казаха ми че се давало на трета и колата се разклаща добре,така че да се наместят зъбците и да завърти, дано да съм бил полезен.
- маречков
- ентусиаст
-
- noiseless
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i '06
Днес ми се случи друго странно нещо,което ме кара да мисля че тази кола има някакви проблеми с електрониката. След като изгася колата вратите сами се заключват. Когато отварям от ключа се отварят вратите без багажника. Като отворя багажника и го затворя се заключват вратите. Каде да отида за да си реша проблемите? Дайте предложение моля?

- маречков
- ентусиаст
-
вате написа:иво ти как си оправи проблема?
Иво е ходил при жичкаджия за алармата, а ти, освен при такъв ще тряба и до някой свестен монтьор да се занесеш.
Аз точно затуй аларма на моя кола НЕ СЛАГАМ, щот прай когат кот си иска

10 мнения
• Страница 1 от 1