Проблем ключалката на багажника
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- KARAIVANOV
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 535д-06г;
Проблем ключалката на багажника
Значи колеги,днеска без да искам пуснах по силно капака на багажника и нещо стана,самата ключалка заяде нещо и неиска да се затваря(заключва),иначе ел. механизмът си работи,ама на копютърат ми свети постоянно че ми е отворен магажника и наистина е така,неможе да се затвори.Някой да помогне.Мерси
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Аз имах подобен проблем, но при мен е сменяна машинката и не е оригиналната. Смених бравата (механизма с куката), но се оказа, че пречи машинката за отваряне (а тя явно е сменяна и не е оригинална) като задържа с по-малко от милиметър лостчето между бравата и ключалката. Има една лостова система, която свързва бравата в дясно с ключалката в средата на капака. Там беше сложена една пружина, която не знам защо, в един момент, както е станало при теб, не позволяваше да се заключи багажника.
Махнах пружината, освободих едното лостче, другото трабва да може да отключва багажника само с ключа (за да не стане инфекция
) и всичко се оправи.
Махнах пружината, освободих едното лостче, другото трабва да може да отключва багажника само с ключа (за да не стане инфекция

- KARAIVANOV
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 535д-06г;
3 мнения
• Страница 1 от 1