Казанче за течност на чистачки .....
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Казанче за течност на чистачки .....
Здр колеги ,днес си наливам течност за чистачки и като механичния датчик ми отчете че е ок,въпреки че казанчето не беше пълно до там до кадето можех да видя ,спрях и затворих ,след малко ми протече около 100 мл,от десния калник отдолу от същата течност ,да не би да има преливник или има теч по системата и да го търся ,но интересното че потече малко и спря 

Нищо лично ,Просто бизнес !
- M5
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 520i - продадена
- Мечтае да кара: M5
И при мен го има това, само че аз го напълних до капачката и то след това почна да спада. Зачудих се какво става и като погледнах от страни видях че тече. Не обърнах внимание обаче до къде спадна нивото, но другия път като наливам ще видя.
Като сме подхванали темата да питам и друго. Отоплението на пръскалките на чистачките автоматично ли се включва и ако да, при какви условия и за колко време?
Като сме подхванали темата да питам и друго. Отоплението на пръскалките на чистачките автоматично ли се включва и ако да, при какви условия и за колко време?
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
M5 написа:Като сме подхванали темата да питам и друго. Отоплението на пръскалките на чистачките автоматично ли се включва и ако да, при какви условия и за колко време?
Колега, ако имаш Winter paket (подгряване на дюзи, ключалки и огледала) то той работи постоянно

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 2%E0%ED%E5
Просто си греят постоянно

Георги Пенчев
4 мнения
• Страница 1 от 1