Казанче за течност на чистачки .....

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 520 M52
Мечтае да кара: M5

Казанче за течност на чистачки .....

Мнение от i4koo » 12 Ное 2007, 16:05

Здр колеги ,днес си наливам течност за чистачки и като механичния датчик ми отчете че е ок,въпреки че казанчето не беше пълно до там до кадето можех да видя ,спрях и затворих ,след малко ми протече около 100 мл,от десния калник отдолу от същата течност ,да не би да има преливник или има теч по системата и да го търся ,но интересното че потече малко и спря :?:
Нищо лично ,Просто бизнес !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '97 520i - продадена
Мечтае да кара: M5

Мнение от M5 » 14 Ное 2007, 9:32

И при мен го има това, само че аз го напълних до капачката и то след това почна да спада. Зачудих се какво става и като погледнах от страни видях че тече. Не обърнах внимание обаче до къде спадна нивото, но другия път като наливам ще видя.
Като сме подхванали темата да питам и друго. Отоплението на пръскалките на чистачките автоматично ли се включва и ако да, при какви условия и за колко време?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от madeinbg » 14 Ное 2007, 13:50

Moже да ти е пукнато в горната част, мисля че бяха 2 :roll:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 14 Ное 2007, 15:27

M5 написа:Като сме подхванали темата да питам и друго. Отоплението на пръскалките на чистачките автоматично ли се включва и ако да, при какви условия и за колко време?

Колега, ако имаш Winter paket (подгряване на дюзи, ключалки и огледала) то той работи постоянно :roll: Ставало е въпрос в разни теми и в Е36 и в Е34 форуми и всички казват, че си грее постоянно.На Е36-цата ни съм виждал с очите си как на 12 градуса сутрин, паля колата без да пипвам нищо по таблото - всичко е изключено и огледалата започват да изсъхват от конденза по тях.

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 2%E0%ED%E5

Просто си греят постоянно :roll:

Георги Пенчев
Изображение

Назад към E39