Смяна на бушони при поставяне на ксенон
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
Смяна на бушони при поставяне на ксенон
Кой номер бушон отговаря за късите светлини? Разбрах, че нормалния бушон е 7.5А, а баластите достигат временна консумация от 10А. Предполагам, че е добра идея да се смени. Наблюдения, идеи?
'02 BMW 525d
Сам ще го слагам, но в последния момент се усетих, че трябва да сменя и бушона. Иначе съм поръчал и "байпас" кабел за индикацията на таблото, така че да не свети, след като сложа ксенона.BMW-E39 написа:какъв е смисъла да сменяш бушоните след като са ти поставили ксенон колега ?
Да продължа по темата - кой номер е бушона за късите светлини и къде се намира (багажник, жабка)?
'02 BMW 525d
V8 написа:Колега, като отвориш кутията с бушоните си пише кой за какаво е.
При мен са два - 7 и 8ми номер, ма ти си ги виж - надписани са. Аз и двата ги изгорих като светнах и така разбрах кои са, ма тва последен вариант
LOL

'02 BMW 525d
10А, ама се поинтересувай в БМВ за прекодиране към ксенон, моят мотор е стар.
А бушони в България - само от БМВ -
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=67427
А бушони в България - само от БМВ -
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=67427
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Един директен (+) върви отдолу под купето.... от акумулатора.
Май там където даваш ток на колата (когато падна акумулатора!) на (+) в моторния отсек е твоят кабел.
Май там където даваш ток на колата (когато падна акумулатора!) на (+) в моторния отсек е твоят кабел.

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Hex написа:Въпрос към колегите - къде мога да намеря 12 волтов кабел под капака (по-възможност без предпазител или такъв с висок ампераж), тъй като акумулатора е в багажника?
на колекторните тръби имаш една капачка (точно по средата на колекторите) има знак " + " на нея, махаш я и има един дебел болт тои е " + "
14 мнения
• Страница 1 от 1