смяна на уплътнения на врати
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
смяна на уплътнения на врати
Здравейте на всички!
При усукване на купето се забелязваше (чуваше) проскърцване по вратите и при висока скорост вятърът свистеше като при леко отворен прозорец. Реших да си сменя уплътненията (те си бяха и износени) по купето и го направих. Скърцането изчезна (за свистенето още не съм пробвал). Обаче ми направи впечатление, че и уплътненията по самите врати са вече леко деформирани и искам да сменя и тях. Искам да попитам някой правил ли го е вече, за да сподели как става, или ако е срещал някъде в нета, да каже къде.
Благодаря на всички.
При усукване на купето се забелязваше (чуваше) проскърцване по вратите и при висока скорост вятърът свистеше като при леко отворен прозорец. Реших да си сменя уплътненията (те си бяха и износени) по купето и го направих. Скърцането изчезна (за свистенето още не съм пробвал). Обаче ми направи впечатление, че и уплътненията по самите врати са вече леко деформирани и искам да сменя и тях. Искам да попитам някой правил ли го е вече, за да сподели как става, или ако е срещал някъде в нета, да каже къде.
Благодаря на всички.
- kosyo11
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х3 е83 2.0д
Re: смяна на уплътнения на врати
Здравейте,ако уплатненията на купето са много износени и на места скъсани,означява ли че колата е много карана?
- dmx_525
- Потребител
-
- Кара: E39'97 525 tds M51
- Мечтае да кара: Карал съм X6 искам да го притежавам:))
Какво друго може да значи?!Разбира се не се изключва и лошата потдръжка през зимата,но в повечето случаи си е точно това в което се опасяваш!
Оригинално заводски,колите излизат с уплатнения от материала"неопрен",който си е доста здрав и същевременно мек и не се сплесква както обикновенната гума.
Ето как изглежда кола с доста навъртяни километри и нейните уплатнения на шасито и вратите
:
Оригинално заводски,колите излизат с уплатнения от материала"неопрен",който си е доста здрав и същевременно мек и не се сплесква както обикновенната гума.
Ето как изглежда кола с доста навъртяни километри и нейните уплатнения на шасито и вратите

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна dmx_525 на 01 Окт 2012, 6:51, променена общо 1 път

- dmx_525
- Потребител
-
- Кара: E39'97 525 tds M51
- Мечтае да кара: Карал съм X6 искам да го притежавам:))
Тука има доста полезна информация за колегата"ivanko"
:

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

4 мнения
• Страница 1 от 1