Мога ли да си сложа CD changer към касетофона?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Мога ли да си сложа CD changer към касетофона?
Дали има начин към оригиналния касетофон да бъде прибавен и CD changer,има ли някъде отзад изход и съвместим ли е изобщо.Ще се опитам по-късно да кача и снимки кой модел точно е касетофона.Извинявам се,ако подобен въпрос вече е бил разискван,потърсих,но не се справям много добре с търсачката.
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Виж във важните теми има какава за аудиосистемите и провери товя какъв е точно. По принцип почти всички могат да управляват ЦД чейнджър.
- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
pazokolarov написа:Виж във важните теми има какава за аудиосистемите и провери товя какъв е точно. По принцип почти всички могат да управляват ЦД чейнджър.
Те могат, ама каква марка. Иначе отзад си има букса.
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
маречков написа:pazokolarov написа:Виж във важните теми има какава за аудиосистемите и провери товя какъв е точно. По принцип почти всички могат да управляват ЦД чейнджър.
Те могат, ама каква марка. Иначе отзад си има букса.
Тук ще намерите отговр на интересуващите ви възможности.
Аз препоръчвам ALPINE CHA-S634 - действа и с МР3-ки. Може да има вече и по-нови.
Ето това е касетофона,само че не се вижда много тук,че с моя куц телефон само това успях да направя.Мисля,че отговаря на този модел в сайта,който ти си дал- http://www.erta.ru/base/bmw/be3250.shtml
Не разбирам руски,но май пише,че е несъвместим с чейнджър,което е много,много зле....

- Kartoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11 535xd LCI
Все не мога да разбера като си къпъвате колите къде гледате ? Извинявам се за начина по който го казвам, но мисля, че като купуваш колата трябва да се гледа какво има по нея...
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
Kartoff написа:Все не мога да разбера като си къпъвате колите къде гледате ? Извинявам се за начина по който го казвам, но мисля, че като купуваш колата трябва да се гледа какво има по нея...
Ako ме питат някога "Каква кола и с какви екстри искаш да ти продадем?", веднага ще им изборя всичко! Ама никой не ме пита!

- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
Имам такъв трансмитер TEAC и карта памет 4ГБ заредена с дискографиите на няколко хард рок банди. Аз успях да си сложа Кенууд чейнджър с неква приставка общо 600 лева беше и сега трансмитера ми е в повече.
- Toni 74
- кандидат ентусиаст
-
за колко го продавашLucky написа:Имам такъв трансмитер TEAC и карта памет 4ГБ заредена с дискографиите на няколко хард рок банди. Аз успях да си сложа Кенууд чейнджър с неква приставка общо 600 лева беше и сега трансмитера ми е в повече.
- Kartoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11 535xd LCI
pazokolarov написа:Kartoff написа:Все не мога да разбера като си къпъвате колите къде гледате ? Извинявам се за начина по който го казвам, но мисля, че като купуваш колата трябва да се гледа какво има по нея...
Ako ме питат някога "Каква кола и с какви екстри искаш да ти продадем?", веднага ще им изборя всичко! Ама никой не ме пита!Каквото намериш и ти хареса - вземаш. Пък после си уйдисваш на мераците до колкото можеш!
Никой не ме е питал... Просто 4 месеца търсих и си намерих възможно най-добре окомплектованата за най-добрата цена

- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
Звука от ФМ-трансмитерите е ужасен! Независимо дали е от 10 лв или е от по-съпите - все тази! Има и ЦД чейнджъри с трансмитери. Но не е работа - за озвучаване само в краен случай.
- miropleshiviq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е91 320Д
- Мечтае да кара: Маруся
моя кастфон го няма тук http://www.erta.ru/magnitol/bmw.shtml
- miropleshiviq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е91 320Д
- Мечтае да кара: Маруся
22 мнения