досаден проблем с предница
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- kiki
- Потребител
-
- Кара: E39 530D
досаден проблем с предница
Смених старата 318ка с 525tds. много съм доволен, но при отворени прозорци се чува много досаден шум (ламаринено дрънчене) от към предните колела. Ходих в два сервиза махаха колелата, гледаха за нещо откачено, разбито или разхлабено, но нищо
Ако някой сблъскал с този проблем или знае решение различно от това да си затворя прозорците моля да помогне. 

Re: досаден проблем с предница
Веднага ти казвам: Сваляш колелото ,спирачният апарат , диска, и пред теб е предпазната ламарина на диска. Всъщност са 2 тенекий / малка и голяма/ Махаш ги, и вече няма да дрънчиш като Москвич. Ако пък толкова ти се свидят ,намери начин да ги уплътниш за да не тракат. По принцип трака малката ,при снадката с голямата ,но ако не махнеш диска неможеш да я видиш.Мойта лявата ми беше образувала нерви, ама сега без нея съм много добре. И да знаеш че не си първият http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... +%F8%F3%ECkiki написа:Смених старата 318ка с 525tds. много съм доволен, но при отворени прозорци се чува много досаден шум (ламаринено дрънчене) от към предните колела. Ходих в два сервиза махаха колелата, гледаха за нещо откачено, разбито или разхлабено, но нищоАко някой сблъскал с този проблем или знае решение различно от това да си затворя прозорците моля да помогне.

- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Не махай ламарините! Влошава се охлаждането на диковете и ще се цапат с всякаквите мръсотии по пътищата. Има елементарна процедура за отстраняването на дрънченето. Виж последното мнение от линка в горното мнение.
3 мнения
• Страница 1 от 1