Багажник...
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Багажник...
Имам един проблем падна ми акумолатора и сега не мога да си отворя багажника за да си сложа новиа акумолатор ниакакви идеи как да го направя? и ако ниакои знае каде се намира това аварино палене> защото на мен акумолатора ми е в багажника?
- Kartoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11 535xd LCI
Е, това вече се казва въпрос
Защо питаш как се отваря вместо да вземеш и да го отвориш по нормалния начин с ключа ?!? Нали имаш ключ за колата ? Ееее научихте се на електрическото и забравихте, че има и обикновен начин 

Re: Багажник...
Ами дай и ток отпред ,при двигателя с кабели . На смукателният колектор има една капачка на която пише + махаш я закачаш + са там, а минуса някъде по двиг. и готово.Petio69 написа:Имам един проблем падна ми акумолатора и сега не мога да си отворя багажника за да си сложа новиа акумолатор ниакакви идеи как да го направя? и ако ниакои знае каде се намира това аварино палене> защото на мен акумолатора ми е в багажника?

- D.Pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38
- Мечтае да кара: Е38
Ползвай ключа , стига сте се занимавали с глупости!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Не става само с ядене , трябва и акъл!!!"
- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
абе с ключ се отваря и багажника и вратите, а колегата ти е казал, че на колектора има изкарана + клейма и от там и даваш ток и готово.
- krasikamex
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: `05 E61 530d
маречков написа:абе с ключ се отваря и багажника и вратите, а колегата ти е казал, че на колектора има изкарана + клейма и от там и даваш ток и готово.
На моето комби Е39, на багажника от вън няма ключалка!!!
Така, че колега и да не искаме се налага да се занимаваме с глупости. Просто трябва да се влезне в колата по някакъв начин, не е ли така?!
- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
krasikamex написа:маречков написа:абе с ключ се отваря и багажника и вратите, а колегата ти е казал, че на колектора има изкарана + клейма и от там и даваш ток и готово.
Така, че колега и да не искаме се налага да се занимаваме с глупости. Просто трябва да се влезне в колата по някакъв начин, не е ли така?!
Е, не знаех, че си с комби, но тогава сава още по - лесно като отвориш колата с ключа.
Това става по следния начин

Успех!
- krasikamex
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: `05 E61 530d
маречков написа:krasikamex написа:маречков написа:абе с ключ се отваря и багажника и вратите, а колегата ти е казал, че на колектора има изкарана + клейма и от там и даваш ток и готово.
Е, не знаех, че си с комби, но тогава сава още по - лесно като отвориш колата с ключа.
Това става по следния начинвкарваш и завърташ за отключване и задържаш ключа в напънато положение, като през това време на няколко пъти дърпаш дръжката на вратата и готово. От там насетне ти е ясно.
Успех!
Колега, нещо не те разбирам. Като няма ток в колата през ключалката какво точно ще направиш. Според мен ключалките са изцяло електрически и без ток, от шофьорската ключалка няма да се отвори нищо друго освен шофьорската врата, а багажника си остава напълно недостъпен!

- Mitaran
- младши ентусиаст
-
- Кара: Рейдж Ровър 4,4
Готин и аз сам с комби, кат си отвориш багажника си отваряш предния капак, където ти минават колекторите има една капачка с "+" на нея, (ама това го има обяснено по нагоре) даваш ток палиш отваряш вратите с копчето отклч/заклч и си готоф така да се каже
и после с 200 алелуия

и после с 200 алелуия
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2