2 проблема ???

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

2 проблема ???

Мнение от BaVaReC19 » 04 Сеп 2007, 18:15

пичове накратко имам 2 (ДВА) проблема (вие ще кажете) :

==1==
Днес запалих колата (не я бях палил от вчера) и отначало се усети вибрации в цялото купе, за има няма около 6 сек. После се оправи ? Оборотите са си добре. Сменял съм всички консумативи + свещи (БОШ... ) не е нормално нали? И от какво може да е проблема .. Дали защото ми бяха наляли повече масло тия п******и ?

==2==
До сега бях свикнал като паля колата да чувам някакъв звук като званец, демек като дам на пълен контакт (така приятен звук дето от днес го нямам ама ми липсва).. ама вече го няма? Дали вече го няма защото смених изгорялите крушки отзад и вече не ми излиза тая иконката с колата на таблото?????
Предварително благодаря !
чуждото е общо !

ентусиаст
Аватар
Кара: е70 sd

Re: 2 проблема ???

Мнение от asasin18 » 05 Сеп 2007, 1:23

BaVaReC19 написа:пичове накратко имам 2 (ДВА) проблема (вие ще кажете) :

==2==
До сега бях свикнал като паля колата да чувам някакъв звук като званец, демек като дам на пълен контакт (така приятен звук дето от днес го нямам ама ми липсва).. ама вече го няма? Дали вече го няма защото смених изгорялите крушки отзад и вече не ми излиза тая иконката с колата на таблото?????
Предварително благодаря !

следващия път когато компютъра иска да ти "каже" нещо (примерно че ти е изгоряла крушка) ще го чуеш пак тоя звук :mhihi:
дано да не е скоро :winky:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e39 520i

Мнение от Dozo » 05 Сеп 2007, 21:32

Колега-по първия проблем:Сменял ли си датчика на коляновия вал?Защото и при мен преди смяната се усещаше едно такова растрисане.Особенно при старт на студен двигател.След смяната не съм го усещал.Предполагам,че е било от него.

Назад към E39