Щипки за предпазната мрежа в комбито
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- Mitaran
- младши ентусиаст
-
- Кара: Рейдж Ровър 4,4
Щипки за предпазната мрежа в комбито
Привет на всички, от 2 седмици най-накрая и аз се сдобих с хулигана, обаче не мога да намеря щипките в които влиза рамото на предпазната мрежа на тавана така че да седи опъната и кучето само ме атакува
, колата няма оригинални на тавана а пък и щората не е отази кола, друг цвят е. Та помогнете от къде да намеря такива щипки или както се казват там.... 

- Kartoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11 535xd LCI
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
- Mitaran
- младши ентусиаст
-
Дааа да
Мани мани и се опитва да хване чистачките
Маи трябва да хвана някой с комби да погледна как изглеждат поне, има ги с поръчка като са 2 комплекта основа и горно капаче, по 17лв. едното ?? та май ще дам 68лв. в името на безопасното шофиране

Маи трябва да хвана някой с комби да погледна как изглеждат поне, има ги с поръчка като са 2 комплекта основа и горно капаче, по 17лв. едното ?? та май ще дам 68лв. в името на безопасното шофиране

- noiseless
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i '06
Колега,
А мрежата заедно с колата ли ти я дадоха, че аз нямам такава - само щора. Според мен трябва да има и някакви ластици за придържане на багажа в багажника, защото на пода му има куки, но не знам дали тези ластици си вървят с модела или каквито сложиш
Някой има ли представа как идва оборудвано стандартно комбито откъм такива аксесоари?
П.С. Мойто куче се спомина онзи ден - R.I.P.! Tака и не успя да се повози в новото ми комби
А мрежата заедно с колата ли ти я дадоха, че аз нямам такава - само щора. Според мен трябва да има и някакви ластици за придържане на багажа в багажника, защото на пода му има куки, но не знам дали тези ластици си вървят с модела или каквито сложиш

Някой има ли представа как идва оборудвано стандартно комбито откъм такива аксесоари?
П.С. Мойто куче се спомина онзи ден - R.I.P.! Tака и не успя да се повози в новото ми комби

- Mitaran
- младши ентусиаст
-
кофти
Кофти наистина аз имам 2 ама едното е много старо вече, само малкия е с мен.
Значи дадоха ми колата с щора и мрежа комбинирана, но цвета не е сащия като на купето, което значи че не е от тази кола, а и факта че нямам такива щипки на тавана пък значи че е оригинално е била без тази предпазна мрежа. Имам в багажника куки ама няма мрежа
въобще в БГ като ти дадат кола сичко и обират за да го продават после на части и да ти зимат кинтите, аз поне до тоз извод стигнах.
Са си търся и джанти защото сам с обикновенни алуминиеви с тасове
и никак не и отиват хахаха Иначе оригинално ти дават колата с всичко което си си платил като екстри ама това маи всеки го знае.
П.С. Май пиша зле на български така че се извинявам, таз латиница ще ни затрие

Значи дадоха ми колата с щора и мрежа комбинирана, но цвета не е сащия като на купето, което значи че не е от тази кола, а и факта че нямам такива щипки на тавана пък значи че е оригинално е била без тази предпазна мрежа. Имам в багажника куки ама няма мрежа

Са си търся и джанти защото сам с обикновенни алуминиеви с тасове

П.С. Май пиша зле на български така че се извинявам, таз латиница ще ни затрие

- krasikamex
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: `05 E61 530d
Колеги,
и моето комби ми го продадоха без никакво оборудване идиотите, даже и куката за теглене липсва, не знам как са простили на крика и са ми го оставили, но без ключ за гумите разбира се!
Но на въпроса, мрежата не е задължителна. Аз нямам мрежа, но така като гледам също така колата не е имала, няма уши за закачане няма нищо. Според мен точно нея не са я забърсали, поради простата причина, че колата не е имала такава.
А ластиците за багаж според мен са задължителни. Моята каляска има такива, а и докато обикалях да си я избирам всички автомобили които гледах бяха с ластици, но не всички комбита имаха мрежа.
П.С. имам чувството, че внесените автомобили от Жабария масово са обрани до неузнаваемост.
и моето комби ми го продадоха без никакво оборудване идиотите, даже и куката за теглене липсва, не знам как са простили на крика и са ми го оставили, но без ключ за гумите разбира се!
Но на въпроса, мрежата не е задължителна. Аз нямам мрежа, но така като гледам също така колата не е имала, няма уши за закачане няма нищо. Според мен точно нея не са я забърсали, поради простата причина, че колата не е имала такава.
А ластиците за багаж според мен са задължителни. Моята каляска има такива, а и докато обикалях да си я избирам всички автомобили които гледах бяха с ластици, но не всички комбита имаха мрежа.
П.С. имам чувството, че внесените автомобили от Жабария масово са обрани до неузнаваемост.
- Mitaran
- младши ентусиаст
-
Дааа ама ги обират нашите, както и пренавиването на километража, на мойта пише 155 000 а като я закачихме на компа и излезе
на 290 000 така е ...Булгаристан, ама ние сме си виновни де че не си тарсим правата...

- noiseless
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i '06
Добре, те като ги обират после ги продават тези аксесоари някъде - имате ли представа къде? - на Горубляне?
- Mitaran
- младши ентусиаст
-
Нали се сешташ, че тези коли са така да се каже "шлагер" и ще се сетиш каква е опашката от хора и приятели които чакат за такива аксесоари, според мен ги продават оше преди да шитнат колата, са си тарся джанти ама на, се нема...
- krasikamex
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: `05 E61 530d
Колеги, специално за автомобилите внос от Италия /не само Баварци/, се подписвам с ДВЕ ръце, че там ги обират повече от колкото тук! Обикалял съм по много авто къщи из Италия. Дори и там масово са обрали доста от оборудването, даже съм виждал и фабрични радио-касетофони да липсват /да се чуди човек за какво са им/ че даже и говорителите от вратите!!!
11 мнения
• Страница 1 от 1