Теч от рейка
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Теч от рейка
Здравейте!
Днес проверявах една 5-ица 99-та година в Камор.
Дадоха ми супер тъпа "диагностика". На една фактура написано на ръка няколко неща. За 75 лева.
Преди време на Дунев бях преглеждал един Пасат за 25лева май. С пълна справка изпринтена. Но както и да е, не затова пиша.
Едно от нещата, което писаха е "Теч на хидравлична течност от рейка".
Каква е вероятността според вас да е заминала рейката?
Само да е за смяна на семеринги?
Друго, което бих искал да ви питам е за избор на сервиз.
Къде ще ми препоръчате да отида за начално обслужване? Оптимално съотношение цена-качество.
В София съм.
Много благодаря!
Днес проверявах една 5-ица 99-та година в Камор.
Дадоха ми супер тъпа "диагностика". На една фактура написано на ръка няколко неща. За 75 лева.
Преди време на Дунев бях преглеждал един Пасат за 25лева май. С пълна справка изпринтена. Но както и да е, не затова пиша.
Едно от нещата, което писаха е "Теч на хидравлична течност от рейка".
Каква е вероятността според вас да е заминала рейката?
Само да е за смяна на семеринги?
Друго, което бих искал да ви питам е за избор на сервиз.
Къде ще ми препоръчате да отида за начално обслужване? Оптимално съотношение цена-качество.
В София съм.
Много благодаря!
Аз ходя само при Али в Надежда 1 и ако той не може да се справи с проблема отивам в ДаруКар.
Засега съм доволен и от Али и от Дару ,в Камор не знам как стоят нещата,казват че там не разбират много ,но не знам ....
Али от един месец е взел компютер заедно с софтуера за БМВ и прави диагностика за 25лв.
Засега съм доволен и от Али и от Дару ,в Камор не знам как стоят нещата,казват че там не разбират много ,но не знам ....
Али от един месец е взел компютер заедно с софтуера за БМВ и прави диагностика за 25лв.
Proud owner of Мini Cooper S R53 04' and BMW E66 08'

- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
Ако е само теч е поправимо със сигурност защото съм го пробвал лично на мойта кола. Ако е износена механично /има луфт/ чух че също се лекува но не съм го пробвал и не знам къде.
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
- ball3r11
- Потребител
-
- Кара: BMW X6
Re: Теч от рейка
И аз имам същия проблем на моята Е46 и се чудя дали е сериозно и дали ще струва доста пари .. ?
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Re: Теч от рейка
ball3r11 написа:И аз имам същия проблем на моята Е46 и се чудя дали е сериозно и дали ще струва доста пари .. ?
Около 300-350 лева с гаранция струва тая работа за рейката.Това при положение,че няма механичен проблем по нея.

7 мнения
• Страница 1 от 1