Чек- контрол на багажника!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Чек- контрол на багажника!
Чек- контрола на багажника ми нещо се прецака.Ей така ,както си работеше нормално,изваждам си багажа от багажника на колата,затварям си го, и какво да видя лампата на таблото за отворен багажник си остава да си свети.Реших че нещо се е побъркал,изгасих колата,затворих багажника по силно и запалих и кво да видя ,лампата пак си свети ,а багажника е затворен отвсякъде(направо бетон).Има ли някой идея какво му се случи на този чек-контрол на багажника(на вратите проблем няма всичко си работи нормално)! 

Дали ти е затворен багажника дава информация самата бравичка на багажника - следователно виж за някой прекъснат кабел към тази бравичка. Спомням си защото майстора който ми салгаше алармата така го лъжеше че е затворен - просто преместваше чопчето на бравичката и го "затваряше" 

Доста кончета в един обор.

- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Индикацията за отворен багажник се подава от прекъсвач в машинката за отваряне на багажника.
Ако нямаш прекъснат кабел (бял с кафява ивица) в маншоните с кабели м/у купето и капака на багажника, вероятно е машинката.
Ако нямаш прекъснат кабел (бял с кафява ивица) в маншоните с кабели м/у купето и капака на багажника, вероятно е машинката.
ре
pazokolarov ,се оказа прав,днес ходих в дару кар и проблема идвал от скъсан кабел в десния маншон на вратата на багажника.Сега вече се оправи и индикацията в купето,след като свързаха кабелчето. 

- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
- Toni Montana
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F34 318dA, E39 520i, Civic 1,6i
- Детайли за колата: 2016 F34 318dA LCI, 1997 Е39 520i, 2004 Honda Civic 1.6i
Re: ре
zillius написа:pazokolarov ,се оказа прав,днес ходих в дару кар и проблема идвал от скъсан кабел в десния маншон на вратата на багажника.Сега вече се оправи и индикацията в купето,след като свързаха кабелчето.
добър ден
и аз имам същия проблем и не знам как да си го оправя така че да изглежда добре. Имам два прекъснати кабели но за да ги запоя трябва по някъкъв начин да извадя гумения маншон но не знам как защото отива някъде навътре в купето. Дърпах дърпах и не мога да го измуша...

иначе трябва да го режа и да го махна и после да увивам с тиксо. как са ти го направили на тебе колега в Дару и колко пари ти взеха за това?
този гумен маншон продава ли се въобще отделно?

- Sesko
- ентусиаст
-
- Кара: е60 525 x-drive
- Мечтае да кара: M6
- Toni Montana
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F34 318dA, E39 520i, Civic 1,6i
- Детайли за колата: 2016 F34 318dA LCI, 1997 Е39 520i, 2004 Honda Civic 1.6i
Re: Чек- контрол на багажника!
Sesko написа:http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=35&t=180042
колега не става дума за това
на 520и лимузина като се отвори багажника в десния край има една гума/маркуч която предпазва кабелите които идват от купето и отиват към ключалката на багажника. Имменно в този предпазен маркуч имам скъсани два кабела. За да ги запоя трябва да го срежа
интересува ме продава ли се тази гума отделно и как да я сменя

8 мнения
• Страница 1 от 1