и аз да питам ...
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
и аз да питам ...
значи един приятел има 525 ТДС проблема е следния :
независимо дали колата се кара градско или извън казанчето за антифриза има едно маркуче (като преливник )което се оттича на долу ,та като загрее колата (в рамките на нормалното) от там почва да тече антифриз ....въпроса ми е на какво се дължи това
независимо дали колата се кара градско или извън казанчето за антифриза има едно маркуче (като преливник )което се оттича на долу ,та като загрее колата (в рамките на нормалното) от там почва да тече антифриз ....въпроса ми е на какво се дължи това
- shnitzera
- ентусиаст
-
не знам но ми се струва невъзможно колата върви като откачена ,не грее,не надува маркучите ,има си парно ..стрелката не мърда от средата ,пали топла -студена ,не пуши грам ......jivko81 написа:Или глава или гарнитура
- jivko81
- младши ентусиаст
-
- Кара: F01 750LI Xdrive
shnitzera написа:не знам но ми се струва невъзможно колата върви като откачена ,не грее,не надува маркучите ,има си парно ..стрелката не мърда от средата ,пали топла -студена ,не пуши грам ......jivko81 написа:Или глава или гарнитура
Щом изхвърля вода през преливника постоянно а не като го препълниш значи надува, а от там следва, че е или глава или гарнитура
- shnitzera
- ентусиаст
-
a....,ето това си мислех и аз ,но чаках някой да го спомене ........та възможно ли е да е капачкатаna$ko написа:може да е от капачката на казанчето(разширителния съд).

- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
8 мнения
• Страница 1 от 1