не знам откъде ми тече покрива 520 i kombi

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

не знам откъде ми тече покрива 520 i kombi

Мнение от cekata1234 » 21 Май 2007, 0:21

някой има ли такъв проблем? Наводнява ми се тавана,почва да тече от дръжките за ръце на предната част на колата и се стича по колонките залепих шибидаха сус топлия пистолет и пак не знам от къде,като я мия на чртковата мивка по предната колонка се стича бая вода и даже от жабката тече

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от koko29 » 21 Май 2007, 10:08

Е това вече е неприятно, колега:) течовете по купето се хващат много трудно. Ако имаш шибидах виж да не са запушени отвеждащите тръби, или ако имаш лайсни за ски ги свали и виж к,во става отдолу. Преди имах едно АУДИ и то така течеше в багажника, луд станах докато открия дефекта. Оказа се спукан силикон, едва се виждаше, но през цепката се стичаше навсякаде. Виж и твоя силикон м/у тавата на тавана и страничните колони да няма пукнатина.

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 21 Май 2007, 11:52

В никакъв случай не ръгай с тел в тръбичките за оттичанена водата в колонките-100% ше ги скъсаш! Пробвай с компресор да ги продухаш и ако е от тях-ше се оправиш!Ако е нещо друго/най-вероятно шибидаха/ тогава вече не знам! Дано минеш леко!

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 21 Май 2007, 12:48

много неприятен проблем, но ако имаш шибидах 95% е от него.
Понякога стъклото не залепва плътно като го затвориш и оттам влиза!

Потребител
Аватар

Мнение от cekata1234 » 21 Май 2007, 18:38

благодаря ви!!! оказа се от шибидаха отвеждащите тръбички са се задръстили и го оправих ,БЛАГОДАРЯ !!! :P

А ТОВА ЗА АВТОМИВКАТА СЕ ОКАЗА ЧЕ ПРЕДНОТО СТЪКЛО В ДЕСНИЯТ ГОРЕН КРАЙ НЕ Е ЗАЛЕПЕНО И СЕГА ЧАК РАЗБРАХ ЧЕ Е СМЕНЯНО И КАТО МИНЕ ЧЕТКАТА И СТРУЯТА ПОД НАЛЯГАНЕ МОГА ДА СИ МИЯ РЪЦЕТЕ ВЪТРЕ. ХАХАХА НА ВАС ВИ Е СМЕШНО И НА МЕН МИ Е СМЕШНО И НЕПРИЯТНО.

Назад към E39