CD Changer блокирал
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
CD Changer блокирал
Здравейте,
преди 2 дни ми се развали CD Changer-а, оригинален БМВ. Както си превключвах от единия на другия диск и спря - дисплея показва - 00, вместо кой диск. Пробвах се да извадя контейнера с дисковете, но и той не иска да излез. Днеска бях в тукашния сервиза на БМВ, но ми казаха че нищо не могат да направят и най-добре е да си купя нов - ЕУР 500. На този етап не ми се дават тези пари та искам да питам на някой от Вас който кара Е39 и има фабрично вграден CD Changer, дали му се е случвал този проблем и как го е решил?
преди 2 дни ми се развали CD Changer-а, оригинален БМВ. Както си превключвах от единия на другия диск и спря - дисплея показва - 00, вместо кой диск. Пробвах се да извадя контейнера с дисковете, но и той не иска да излез. Днеска бях в тукашния сервиза на БМВ, но ми казаха че нищо не могат да направят и най-добре е да си купя нов - ЕУР 500. На този етап не ми се дават тези пари та искам да питам на някой от Вас който кара Е39 и има фабрично вграден CD Changer, дали му се е случвал този проблем и как го е решил?
- KrasimirMk
- Потребител
-
Здравей колега. Аз също омам проблем с Чейнджъра, но моя проблем е друг. Захабени са ми едни гумички които са 4бр. и трябва да се сменят, но ги няма никъде.
Твоя проблем мисля че е в Касетата, където се слагат дисковете. Аз я имам налична касетата.
За повече инфо 0886 171770
Твоя проблем мисля че е в Касетата, където се слагат дисковете. Аз я имам налична касетата.
- ceco2311
- Потребител
-
- Кара: е39 2000 ванос 09.98година
Re:
KrasimirMk написа:Здравей колега. Аз също омам проблем с Чейнджъра, но моя проблем е друг. Захабени са ми едни гумички които са 4бр. и трябва да се сменят, но ги няма никъде.
колко пари е тая касета
5 мнения
• Страница 1 от 1