Осветление в багажното отделение
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
Осветление в багажното отделение
Има си плафони и крушки, които бяха откачени
, закачих ги, светят, но не гаснат като се затвори багажника, датчика за затворен багажник, който мисля че е към алармата е счупен. На контакт или без, си светят, няма промяна.
Направи ми впечатление, че където бутона е контактувал с пластмасата долу е пробито явно е клеясал и е счупено при затваряне
Питането е, как работи осветлението и има ли фабрично такъв бутон, свързано ли е към осветлението на купето?

Направи ми впечатление, че където бутона е контактувал с пластмасата долу е пробито явно е клеясал и е счупено при затваряне

Питането е, как работи осветлението и има ли фабрично такъв бутон, свързано ли е към осветлението на купето?

- ataman
- кандидат ентусиаст
-
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
?
ataman написа:има си фабрично ключе за осветлението. Само багажника светва когато се отвори.
при мен има ключе, което е с един кабел към маса, със и без контакт към маса не гаснят плафоните

- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
ама те всичките лампички са вързани към LCM модула. Требва да се отвори и да го погледнеш дали нещо в тази посока не е сдал багажа!
Най-лесно е може би да видиш дали в LCM модула пристига сигнала на лампичката в багажника правилно, тоест да не би да има някъде късо по системата. Имах някъде описание на кабелчетата които влизат в LCM модула кой за какво е, ако го намеря скоро ще ти го прата.
Най-лесно е може би да видиш дали в LCM модула пристига сигнала на лампичката в багажника правилно, тоест да не би да има някъде късо по системата. Имах някъде описание на кабелчетата които влизат в LCM модула кой за какво е, ако го намеря скоро ще ти го прата.
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
затова
Lucky написа:Требе ти доктор щото иначе нов акумулатор. Аз така бях с лампата в жапката
затова, бяха откачени плафоните, след теста и аз ги оставих без захранване...
ще трябва да се чете, но засега няма време и не е толкова важно

CheGevara написа:ама те всичките лампички са вързани към LCM модула. Требва да се отвори и да го погледнеш дали нещо в тази посока не е сдал багажа!
Можеш ли да постнеш линка и аз търся схема или поне wire схема на LCM-ма
- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
И аз искам такава схема, че не ми работи ключа за багажника и се отваря сега само с ключ.
Touring & windsurf club
8 мнения
• Страница 1 от 1