Проблем с чистачките на е39 комби!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
1 мнение
• Страница 1 от 1
- gymp
- Потребител
-
- Кара: e34;e39
- Детайли за колата: td;tds
Проблем с чистачките на е39 комби!
Здравейте колеги ,пиша за моя проблем защото не намерих решение след прочитане на всичко свързано с чистачки в форума .преди няколко дни чистачките ми не проработиха на нито една степен след натискане,само пръскалките работят и задната чистачка.Проверих бушоните f1.f26.Понеже имам още една кола за части свалих от нея релетата ,целия механизъм с моторчето ,ключа за пускане и GM модула.Оказа се че няма ток до моторчето,смених релетата f36,f37 никакъв ефект ?Пробвах и двете моторчета, като им подам ток си роботят смених и GM модула без резултат.Проверих кабелите от релетата до буксата на моторчето ,смених ключа никакъв резултат. След като покарах колата и пусках и спирах чистачките през цялото време ,те тръгнаха на най горната позиция на ключа но не и на най бърза скорост и като ги изключа спират до кадето са стигнали .На другия ден изобщо не тръгнаха, взех та разглобих на един приател е39 ката която е седан и с работещи чистачки,слагам неговити релете ,ключ,GM модул пак без резултат.Сложих моите ререта на неговата и си работят?
Та въпроса ми е възможно ли е понеже GM трябвало да се кодира с колата, а аз незнам как става да е от това? И кажете каде да я закарам на майстор дето е наясно с проблемите на е39 ките ?От София съм.Поздрави и благодаря предварително.
Та въпроса ми е възможно ли е понеже GM трябвало да се кодира с колата, а аз незнам как става да е от това? И кажете каде да я закарам на майстор дето е наясно с проблемите на е39 ките ?От София съм.Поздрави и благодаря предварително.
1 мнение
• Страница 1 от 1