ABS модул, 520i
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- ND1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: The black devil-335i e92
ABS модул, 520i
Здравейте колеги, развали ми се абс модула(автомобила ми е 520i e39 преди фейслифта) и искам да попитам, дали някой има такъв ( работещ) или да ме посъветва къде мога да го рециклирам ? За регион София и Стара Загора ми е конкретно въпроса ?
Получава се следното: когато изгася автомобила, модула си работи и ми източва акумулатора.Искам да ми кажете и като цяло мнение, кой е по-добрият вариант, да го рециклирам или да търся да купя ?
Поздрави
Получава се следното: когато изгася автомобила, модула си работи и ми източва акумулатора.Искам да ми кажете и като цяло мнение, кой е по-добрият вариант, да го рециклирам или да търся да купя ?
Поздрави

- BLUE_999
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 и е39
- Мечтае да кара: всичко сьс задно
- Детайли за колата: да има V12 под капака
Re: ABS модул, 520i
Колега с кой модул си?...тоз на 001 ли?Мсля че по добре втора упатреба но ако има кой да го рециклира и да ти даде гаранция... 

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Re: ABS модул, 520i
ND1 написа:Здравейте колеги, развали ми се абс модула(автомобила ми е 520i e39 преди фейслифта) и искам да попитам, дали някой има такъв ( работещ) или да ме посъветва къде мога да го рециклирам ? За регион София и Стара Загора ми е конкретно въпроса ?
Поздрави
viewtopic.php?f=35&t=122742&hilit=abs

3 мнения
• Страница 1 от 1