Бензин и газ едновременно...
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Бензин и газ едновременно...
Колеги, имам малко странен прoблем!! Колата ми е уж на газ а ми върви и бензина.. Газовата рейка ми работи копченцето ми светка, че е на газ а ми хаби бензина.. Има разход на газ, защото все пак свършва газта.. А кoлата, изненадващо работи мн дoбре.. Имате ли идеи от каквo може да е... Не съм ходил още на майстор!! Мoтoра е М52б20, благодаря!!
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
Re: Бензин и газ едновременно...
Наскоро на една 520ка със същите симптоми го правих това,капеше от скобичката на бензиновия филтър,там няма как да го видиш и локва не оставя... 

Dirty Hands are a Sign of Clean Money
Кoлега, едва ли е теч, защoтo си дава доста стабилен разход на бензин!!
- kener
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530i E39
Ами те са два варианта:
1. Има теч на бензин от горивопровода/резервоара.
2. Оставена е скрито да работи на бензин в някакъв диапазон - например на празен ход та чак до 1500/1600 оборота.
След като премине на газ вадиш бушона на горивната помпа и ако колата продължи да си работи нормално на газ, значи имаш теч.
1. Има теч на бензин от горивопровода/резервоара.
2. Оставена е скрито да работи на бензин в някакъв диапазон - например на празен ход та чак до 1500/1600 оборота.
След като премине на газ вадиш бушона на горивната помпа и ако колата продължи да си работи нормално на газ, значи имаш теч.
Как може да е оставена скрито да работи на бензин.. Малко ме съмнява за теч, защото доста бензин върви
. А другото, което ми прави впечетление е, че като и заредя бензин първите 100км г/д не мърда.. А след тва ще се счупи тая стрелка!!
. А другото, което ми прави впечетление е, че като и заредя бензин първите 100км г/д не мърда.. А след тва ще се счупи тая стрелка!!
- wladio
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
Спри помпата като за начало.
- ivopicha
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E61 530D
- Мечтае да кара: BMW 760Li
- Детайли за колата: сива, 06.2004 г.
И аз имах същия проблем преди време на старата ми Е36 318. Карах само на газ. Като заредя 20 литра бензин той свършваше за 50 километра, като при все, че карах на газ. Като обърна на бензин имаше едно прекъсване, едно хълцане.И не върви и не върви. Обръщам пак на газ и минава минута- две докато избистри и започне да работи както трябва. Случайно открихме проблема- Клапанчето на бензиновата рейка се беше прецакало и пускаше бензин в колекторите. Бяха пълни, ама както трябва
След смяната му всичко си дойде на мястото. Газовата беше обикновена. Не зная при по големите мотори как стоят нещата .

8 мнения
• Страница 1 от 1