Проблем след смяна на акумулатор

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

Проблем след смяна на акумулатор

Мнение от r5gtt » 22 Апр 2016, 14:58

Здравейте, малко помощ от 2 дена имам автомобила 525ДА смених акумулатора и борд компютъра умря стой само на някво си меню и не иска да изпълнява никви други команди от компчетата и врътките мина си на немски и нищо не разбирам.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Re: Проблем след смчна на акумулатор

Мнение от mad_presley » 22 Апр 2016, 18:00

r5gtt написа:.... борд компютъра умря...

Под борд компютър предполагам имаш предвид навигацията. Пусни поне някаква снимка, защото така никой няма да отгатне какъв точно ти е проблема ;)

Потребител
Аватар

Re: Проблем след смчна на акумулатор

Мнение от r5gtt » 24 Апр 2016, 8:10

След дълго четене проблема е решен дава се с кабел + и - за 20 мин после закачих първо - после + след това на контакт 5 мин тогава запалих и постепенно се оправи всичко даже ми тръгна и помпичката за чистачките която мислех за изгоряла. Странна работа това БМВ за първи път карам тази марка ще се сблъскам и с още работи най вероятно.

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Проблем след смяна на акумулатор

Мнение от Z.Nikolov » 17 Май 2016, 16:44

Сори за спама.....
Слагай си форума на отметка, на десктопа...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 19 Май 2016, 7:56

r5gtt написа:След дълго четене проблема е решен дава се с кабел + и - за 20 мин после закачих първо - после + след това на контакт 5 мин тогава запалих и постепенно се оправи всичко даже ми тръгна и помпичката за чистачките която мислех за изгоряла. Странна работа това БМВ за първи път карам тази марка ще се сблъскам и с още работи най вероятно.

Оправи си обяснението, защото не се разбира на кой се дават кабелите. На съсед, на приятел или на колега. :)

Обясни го добре, за да можа следващия да го види и да не се мъчи. Напиши в заглавието на темата [РЕШЕН]
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dreadx » 19 Май 2016, 21:45

Вероятно има предвид, че се откачат клемите на акумулатора, и след това се допират една с друга и се оставя да седи 20 мин.
- kaji kvo stana,kopele kvo stana?!

Назад към E39