Проблем след смяна на акумулатор
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем след смяна на акумулатор
Здравейте, малко помощ от 2 дена имам автомобила 525ДА смених акумулатора и борд компютъра умря стой само на някво си меню и не иска да изпълнява никви други команди от компчетата и врътките мина си на немски и нищо не разбирам.
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Re: Проблем след смчна на акумулатор
r5gtt написа:.... борд компютъра умря...
Под борд компютър предполагам имаш предвид навигацията. Пусни поне някаква снимка, защото така никой няма да отгатне какъв точно ти е проблема

Re: Проблем след смчна на акумулатор
След дълго четене проблема е решен дава се с кабел + и - за 20 мин после закачих първо - после + след това на контакт 5 мин тогава запалих и постепенно се оправи всичко даже ми тръгна и помпичката за чистачките която мислех за изгоряла. Странна работа това БМВ за първи път карам тази марка ще се сблъскам и с още работи най вероятно.
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Re: Проблем след смяна на акумулатор
r5gtt написа:След дълго четене проблема е решен дава се с кабел + и - за 20 мин после закачих първо - после + след това на контакт 5 мин тогава запалих и постепенно се оправи всичко даже ми тръгна и помпичката за чистачките която мислех за изгоряла. Странна работа това БМВ за първи път карам тази марка ще се сблъскам и с още работи най вероятно.
Оправи си обяснението, защото не се разбира на кой се дават кабелите. На съсед, на приятел или на колега.

Обясни го добре, за да можа следващия да го види и да не се мъчи. Напиши в заглавието на темата [РЕШЕН]
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- dreadx
- младши ентусиаст
-
Re: Проблем след смяна на акумулатор
Вероятно има предвид, че се откачат клемите на акумулатора, и след това се допират една с друга и се оставя да седи 20 мин.
- kaji kvo stana,kopele kvo stana?!
6 мнения
• Страница 1 от 1