Проблем с ляво ел.огледало
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- fissikela
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39 525d Touring
- Мечтае да кара: Сред колегиални шофьори
- Детайли за колата: М пакет
Проблем с ляво ел.огледало
Здравейте
От скоро имам проблем с шофьорското ел.огледало.
Когато искам да го прибера или отворя ,не става до край или става много бавно.С моя помощ се прибира и отваря но не е редно да е така.
Някой има ли идея как се оправя проблема и дали поне мога да сваля пластмасовия капак отзаде за да го пръсна с WD
От скоро имам проблем с шофьорското ел.огледало.
Когато искам да го прибера или отворя ,не става до край или става много бавно.С моя помощ се прибира и отваря но не е редно да е така.
Някой има ли идея как се оправя проблема и дали поне мога да сваля пластмасовия капак отзаде за да го пръсна с WD
- valeri_ignatov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 530da M paket Shadowline
- Мечтае да кара: Предишната си е39 ка
- Детайли за колата: Carbon Schwarz
Re: Проблем с ляво ел.огледало
Зд.Колега.Преди 2.3 години имах същия проблем,само че се прибираше и отваряше до край доста трудно.Разглобих го цялото изкарах моторчето прочистих го хубаво от старата износена грес,смазах го на ново и по обратния ред.До ден днешен нямам проблеми,прибира се и отваря без забележка. 

- fissikela
- младши ентусиаст
-
Благодарско колега ,ма не ми се сваля цялата кора на вратат и огледалото...надявах се да избегна този процес с махане само на задния капак.
Накакви други идей...
Накакви други идей...
- gentata
- старши ентусиаст
-
- Кара: седнал
- Детайли за колата: Правиланта 39-ка
Кората (капака) се маха като преди това се махне огледалото (стъклото). Вътре има щипки с които е закопчан пластмасовия капак и ако имаш късмет някой преди теб да не е залепил капака със силикон, се маха лесно. Но незнам дали е възможно да се прави нещо без да се махне от вратата цялото огледало.
- fissikela
- младши ентусиаст
-
- skorpion33
- Потребител
-
- Кара: e39
- Мечтае да кара: M5
Колега вчера свалях стъклата на огледалата моите са електрохроматични ако има някакво значение.Трябва да погледнеш между стъклото и долната част на огледалото в средата трябва да има 1 краче което се избутва на дясно и освобождава огледалото.Не знаех как се вади и ми казаха че трябвало да се издърпа и така счупих 2 крачета,чак после разбрах как става и на другото огледало го свалих за секунди,но след като свалих всичко не можах да извадя моторчето и за това го сглобих обратно друг колега ми каза че трябва задължителни да се свали цялото за да може да извади това моторче но не съм го пробвал още това.
Ако моторчето е развалено, ще се наложи да смениш цялото огледало в комплект с капака и всичко към него.Пробвах и аз да го сменя, но има кабели които не можеш да ги откачиш за да ги изкараш за да го разглобиш напълно.Погледни някой може да продава, но са скъпи 150лв.
7 мнения
• Страница 1 от 1