проблем с набирането
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
проблем с набирането
колата има проблем с набирането и то доста сериозен .. преди време разбрах че мап сензора беше изкл. и ме увериха че след включването му колата щяла да върви още повече .. самоче не колата неможеше да вдигне и 60 км с газта натисната до дупка но се чува как турбото е надуло яко .. наскоро я закарах при уш надежден диагностик и след изчистването на всички грешки и барникане тук там ( незн точно какво направи защото не разбирам ) извади някъф маркуч от ЕГР-а запушо го с лагерче и ме посъветва да не го вадя, да си сменя помпата за налягането на горивото и да изчистя турбото и щяла да тръгне .. да но някакси не вярвам че ще се оправи от това .. защото когато вдигне 90 градуса колата върви както трябва и дори след 1 угасване пак се започва с ужасно бавното набиране .. но този път поне е равномерно на всички обороти .. някой ако има представа? или му се е случвало същото да предложи нш .. чел съм всички теми в които проблема е или някой вакуум или електромагнитен клапан но проблемите са малко по различни при тях такаче всякакви идеи ще са ми от помощ
- BLUE_999
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 и е39
- Мечтае да кара: всичко сьс задно
- Детайли за колата: да има V12 под капака
Re: проблем с набирането
колега с кой мотор е колата 

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
BLUE_999 написа:колега с кой мотор е колата
+ какво показва диагностиката, какво е правено по колата, обслужена ли е: свещи, филтри и най-важното откъде си за да те насочим към добър диагностик?
А, и си оправи правописа че така написано ме отказва да чета поста ти

колата е 530 д 99 година ... когато изчистиха грешките останаха 3 ... едната е за няква предна перка за охлаждане другата " гориво подаваща помпа " и 3-тата не я помня .. от софия съм и по колата просто са сменяни масла и филтри но това беше септември
този проблем го решихме .. но излезна друг -,- и вече ми писва ... ето я темата viewtopic.php?f=35&t=408925&e=0
5 мнения
• Страница 1 от 1