2 проблема с е39 540i
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- gmmaster
- Потребител
-
- Мечтае да кара: BMW e38 730D
2 проблема с е39 540i
Здравейте
имам 540i 1997 година седан без ванус-а с газ миналата година при падането на температурата колата взе да пука пляка трещи гърми и така .... реших че ще сменям масления сеператор и клапан картерна вентилация .... след ремонта първите 30 км колата спи ..... и след това пак същото обратно при майстора оказа се че тръбата която е в колектора е счупена и той не я е сложил .... айде нова тръба от Аутобавария слагаме я пук пляк пак същото на диагностика Miss fire пак на няколко цилиндъра отидох при друг пич показа 1 и 4 аут слагам нови бобини откачам акумулатора перф спи ..... и сега се появява 2рия проблем ... мисля че имам скъсан висящ лагер защото като колата върви над 1500 оборота се чува все едно (като деца като слагахме чашка на колелото на гумата) точно такъв шум се чува и като и дам рязко газ рита много силно ..... и се чува биене под телефона горе долу тая част .... и след днес изписа trans. аварийна програма не помня как го изписа .... извадих ключа запалих я няма проблем върви като и дам газ почна отново да гърми все едно пак не работи някой цилиндър ..... какво да правя ......казват ми комтютър и висящ лагер .....дайде идеи какво да правя къде да отида ....... или да я разфасовам на части вече

- KriskoBate
- Потребител
-
- Кара: e30 e38
Re: 2 проблема с е39 540i
Нови свещи и гарнитурите на всмукателния колетор при мен това беше решението на проблема със същите симптоми с прекъсването р пукането и тресенето на място
- gmmaster
- Потребител
-
- Мечтае да кара: BMW e38 730D
Re: 2 проблема с е39 540i
Сложени са нови свещи и гарнитури ...
3 мнения
• Страница 1 от 1