Горивен маркуч
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- jorfii
- младши ентусиаст
-
- Кара: e-36 вече и е39
- Мечтае да кара: х6 ама има време
Горивен маркуч
Колеги колата е е39 530д от къде мога да намеря горивния маркуч който тръгва от горивния филтър минава през един тройник и влиза в помпата и някаква цена някой ако знае спешно ми е утре трябва да я оправя вече колата че цяла седмица седи пред работата и не иска да запали
Re: Горивен маркуч
От всеки магазин за авточасти.Купуваш си маслоустойчив маркуч и хубави скоби.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
- jorfii
- младши ентусиаст
-
Имам в предвид като оригиналния не знам защо ама мисля че немеца е имал нещо на ум с тия преходи от по малко към по голямо сечение на маркуча и после обратно пък ми се ще да се запази оригиналния вид на колата лично аз ако бяха сложени такива маркучи когато ходих да я гледам най вероятно огледа щеше да приключи там някъде. Но в краен случай обмислям и този вариянт за да мога да я запаля и да си я прибера най на края мисля че освен маркуч ще ми трябва и друг тройник на 8мм. от трите страни нека някой по запознат от мен да каже моля.
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
Понеже видях, че беше писал на Laviatan, той не ти ли го намери? Ако не, виж във Вари или Дару, към 150лв мисля му беше цената. А колкото да я прибереш колата, мисля и с всякакъв маслоустойчив маркуч ще стане.
- jorfii
- младши ентусиаст
-
FaceOff написа:Понеже видях, че беше писал на Laviatan, той не ти ли го намери? Ако не, виж във Вари или Дару, към 150лв мисля му беше цената. А колкото да я прибереш колата, мисля и с всякакъв маслоустойчив маркуч ще стане.
Да колега току що получих съобщението от него просто ни отне известно време докато се разберем какво точно търся и решението е поръчка от германия за това явно утре ще и присаждам обикновен дано я запаля най на края и да си я докарам
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
Мдаа, златен е Роби, да е жив и здрав, покрай тая е-39-ка колко пъти ме спасява.. 

Излагаш се,ако не ти се бърка за 150лв.слагай новият маркуч.По добре черен,отколкото безцветен и да тече като лейка.На нен ми пролизваше при щуцера на самата помпа.Смених само от помпата до трипътника и пак мога да гледам дали постъпва гориво.
- jorfii
- младши ентусиаст
-
То и при мен тече при помпата но ми се вижда че сечението на маркуча е различно 8мм. при помпата и доста по широко при трипътника не знам дали ще мога да сменя само този маркуч или щр трябва да сменя всичко включително трипътника
- jorfii
- младши ентусиаст
-
kalingk написа:Излагаш се,ако не ти се бърка за 150лв.слагай новият маркуч.По добре черен,отколкото безцветен и да тече като лейка.На нен ми пролизваше при щуцера на самата помпа.Смених само от помпата до трипътника и пак мога да гледам дали постъпва гориво.
И аз го смених по същия начин днес ама пак не пали. Пътна помощ и колата вече е пред сервиза сега ми остава само да чакам защото майстора ще може да я погледне чак в понеделник да видим какво и е на края.
9 мнения
• Страница 1 от 1