БМВ Е39 530Д (висок разход на гориво и не върви)
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
БМВ Е39 530Д (висок разход на гориво и не върви)
Здравейте колеги проблемът ми е следния:
Бавареца започна да не върви както трябва и да гори повече от нормалното и го закарах на майстор.На диагностиката излезе дебитомер и пробвахме 2 3 но без успех.Купих нов дебитомер БРЕМИ и въздушен филтър.И така вече не записва никаква грешка но колата пак не върви и разхода стигна до 11-12 на 100.Тогава ми казаха горивен филтър и него смених и нищо.После всички вакуми сменихме и пак нищо.
На 1 и 2 предавка не се усеща голяма разлика и като включа 3 предавка и забива и се мисли набира като чист дизел
Бавареца започна да не върви както трябва и да гори повече от нормалното и го закарах на майстор.На диагностиката излезе дебитомер и пробвахме 2 3 но без успех.Купих нов дебитомер БРЕМИ и въздушен филтър.И така вече не записва никаква грешка но колата пак не върви и разхода стигна до 11-12 на 100.Тогава ми казаха горивен филтър и него смених и нищо.После всички вакуми сменихме и пак нищо.

На 1 и 2 предавка не се усеща голяма разлика и като включа 3 предавка и забива и се мисли набира като чист дизел

- ivailo0
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 530dA M-Tech ///M-Pack
Re: БМВ Е39 530Д (висок разход на гориво и не върви)
Филтър картерни газове?
Sent from my HTC One using Tapatalk
ivailo0 написа:Филтър картерни газове?
Колега не съм го сменял. Възможно ли е от това да гори така и да не върви ???
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
bossitt0 написа:Здравейте колеги проблемът ми е следния:
Бавареца започна да не върви както трябва и да гори повече от нормалното и го закарах на майстор.На диагностиката излезе дебитомер и пробвахме 2 3 но без успех.Купих нов дебитомер БРЕМИ и въздушен филтър.И така вече не записва никаква грешка но колата пак не върви и разхода стигна до 11-12 на 100.Тогава ми казаха горивен филтър и него смених и нищо.После всички вакуми сменихме и пак нищо.![]()
![]()
![]()
Колега, проверете налягането, което прави турбината, вижте как работят дюзите...
zvetiko написа:bossitt0 написа:Здравейте колеги проблемът ми е следния:
Бавареца започна да не върви както трябва и да гори повече от нормалното и го закарах на майстор.На диагностиката излезе дебитомер и пробвахме 2 3 но без успех.Купих нов дебитомер БРЕМИ и въздушен филтър.И така вече не записва никаква грешка но колата пак не върви и разхода стигна до 11-12 на 100.Тогава ми казаха горивен филтър и него смених и нищо.После всички вакуми сменихме и пак нищо.![]()
![]()
![]()
Колега, проверете налягането, което прави турбината, вижте как работят дюзите...
Към края на идващата седмица ще проверя точно това.
А, възможно ли е да е от дебитомера ???
- BLUE_999
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 и е39
- Мечтае да кара: всичко сьс задно
- Детайли за колата: да има V12 под капака
здравей колега симптомите ти са като на дебитомер пробвай да го откачиш да видиш ше има ли разлика най вече разхода трябва да ти падне а за варвеж ще бьде мудна
6 мнения
• Страница 1 от 1