Въпрос за джанти и ниво на охл. течност

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

Въпрос за джанти и ниво на охл. течност

Мнение от Тъпчо » 12 Дек 2015, 22:26

Здравейте. Неотдавна станах собственик на 520i. Едното ми питане е как се достига до болтовете на джантата от прикачената снимка? Въртях, ръчках с отвертка - не ми се получи. И втория ми въпрос - отскоро започна да изписва Check coolant level, антифриз има и още съм сипал, но съобщението не изчезва. До колкото прочетох вероятния проблем е в датчика. Моля ви, обяснете като на идиот как да достигна до този датчик. Искам да го почистя, а ако проблема остане ще го сменя. Мерси предварително!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

ентусиаст
Аватар
Кара: e61 535d LCI
Мечтае да кара: F90

Re: Въпрос за джанти и ниво на охл. течност

Мнение от datchko » 13 Дек 2015, 9:30

Тъпчо написа:Здравейте. Неотдавна станах собственик на 520i. Едното ми питане е как се достига до болтовете на джантата от прикачената снимка? Въртях, ръчках с отвертка - не ми се получи. И втория ми въпрос - отскоро започна да изписва Check coolant level, антифриз има и още съм сипал, но съобщението не изчезва. До колкото прочетох вероятния проблем е в датчика. Моля ви, обяснете като на идиот как да достигна до този датчик. Искам да го почистя, а ако проблема остане ще го сменя. Мерси предварително!

Имаш капачка, която се развива на четвърт оборот, емблемата на джантата където е.

Назад към E39