Въпрос за джанти и ниво на охл. течност
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос за джанти и ниво на охл. течност
Здравейте. Неотдавна станах собственик на 520i. Едното ми питане е как се достига до болтовете на джантата от прикачената снимка? Въртях, ръчках с отвертка - не ми се получи. И втория ми въпрос - отскоро започна да изписва Check coolant level, антифриз има и още съм сипал, но съобщението не изчезва. До колкото прочетох вероятния проблем е в датчика. Моля ви, обяснете като на идиот как да достигна до този датчик. Искам да го почистя, а ако проблема остане ще го сменя. Мерси предварително!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- datchko
- ентусиаст
-
- Кара: e61 535d LCI
- Мечтае да кара: F90
Re: Въпрос за джанти и ниво на охл. течност
Тъпчо написа:Здравейте. Неотдавна станах собственик на 520i. Едното ми питане е как се достига до болтовете на джантата от прикачената снимка? Въртях, ръчках с отвертка - не ми се получи. И втория ми въпрос - отскоро започна да изписва Check coolant level, антифриз има и още съм сипал, но съобщението не изчезва. До колкото прочетох вероятния проблем е в датчика. Моля ви, обяснете като на идиот как да достигна до този датчик. Искам да го почистя, а ако проблема остане ще го сменя. Мерси предварително!
Имаш капачка, която се развива на четвърт оборот, емблемата на джантата където е.
2 мнения
• Страница 1 от 1