Проблем с ключ на Е39, не се програмира.

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e39 Touring
Мечтае да кара: Mach 1, Hemi Cuda и Chevy SS
Детайли за колата: Много хубави :)

Проблем с ключ на Е39, не се програмира.

Мнение от jackass3D » 05 Дек 2015, 18:50

Здравейте и се извинявам че, пиша вероятно повтаряща се тема но нищо не намирам в търсачката. Освен темата за смяна на батерия, по които път минах преди време.Та да ключа ми е акумулаторен ромб работещ на 433.92MHz честота. Та всичко започна 1-во с по трудно отключване и заключване на колата(централното), смених батерия с такава на Panasonic 3V на 20mha но с преправяне защото крачета бяха на 180 градуса. Оправи се за известно време но след тома пак започнаха проблемите, до преди седмица в която напълно умря. Пробвах да сменя с такава с крачетата на 90 градуса(направо я запоихме) но без резултат. Зарежда си перфектно, разпознава без проблем, пали и върви супер :) но заключвам от вратата. Питането ми е ако намеря оригинален ключ от друга кола работещ на същата честота, мога ли да му ползвам само платка. Или трябва да си мисля за нов(проверен в RUSE Car 333лв. и 32ст.), или Aftermarket с който не знам как стоят работите с тези Transponder-и и програмирането на ключа, не съм се интересувал но пак ми се струва че, ако трябва да ми го прави ключар ша ма хване 160-тина лв. Благодаря на колегите които помогнат.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39

Re: Проблем с ключ на Е39, не се програмира.

Мнение от wladio » 05 Дек 2015, 19:28

Свържи се с колегата Oci, в час е много с нещата ще ти помогне.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Giovanni » 05 Дек 2015, 23:07

Може да си прехвърлиш транспондера и да си сложиш новата платка(тя ти е дистанционното). Тук из форума може да намериш как се добавя нов ключ към централното/алармата и да следваш стъпките.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e39 Touring
Мечтае да кара: Mach 1, Hemi Cuda и Chevy SS
Детайли за колата: Много хубави :)

Мнение от jackass3D » 09 Дек 2015, 14:11

Поправен. Явно проблема е бил в намотката на платката, защото само тя си личи да е бутана след намеса на ключар. Благодаря за помоща.
Изображение

Назад към E39