Към новите собственици на е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- wladio
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
Към новите собственици на е39
колеги,привет първо.
относно проблемите за "които" питате,или ще питате има мнооооого написано.абсолютно за всичко има писано.ползвайте търсачката,нека да не пълним форума с едни и същи неща.
п.с.от 2 години насам чета едни и същи въпроси,за които има писано поне от 2008г.може и по от рано.
безаварийно каране на всички.
относно проблемите за "които" питате,или ще питате има мнооооого написано.абсолютно за всичко има писано.ползвайте търсачката,нека да не пълним форума с едни и същи неща.
п.с.от 2 години насам чета едни и същи въпроси,за които има писано поне от 2008г.може и по от рано.
безаварийно каране на всички.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Re: Към новите собственици на е39
Ай наздраве

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- totopz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ford Fiesta 1.25i
- Мечтае да кара: A6 2.5 TDI
Аз пък не съм много съгласен. Колите остаряват съответно и проблемите се променят. Не може тема от рода - мнения за 2.5 tds от 2008 година, да е актуална в момента.
- wladio
- младши ентусиаст
-
Не искам да влизам в спорове,но няма за какво да не е писано и обсъждано.особено в последните години се повтарят и потретват едни и същи неща.
- gentata
- старши ентусиаст
-
- Кара: седнал
- Детайли за колата: Правиланта 39-ка
totopz написа:Аз пък не съм много съгласен. Колите остаряват съответно и проблемите се променят. Не може тема от рода - мнения за 2.5 tds от 2008 година, да е актуална в момента.
Проблемите са едни и същи не са нови, решението им се изменя и по-точно финансовата страна. И всичко това е отразено в темите в които се обсъждат проблемите, стига търсещия да си направи труда да прочете съответната тема от начало до край а не през ред/страница. Вярно има и специфични проблеми които са около 2-3% от "всеобщите"

Та значи според автора на темата, да се удари катинара на раздел Е39 , защото видите ли проблемите са едни и същи , всичко е писано и дискутирано и просто няма смисъл да се пускат нови теми.
Абе мама му стара, това не е ли работа на модераторите да казват кое може и кое не може, ами всеки началник тук да го раздава
Друг е въпроса, че в повечето теми се разтягат локуми , изказват се предположения и голям процент от тях остават без отговор. А отговори като ...-Купувай само ОЕМ , иди на диагностика и т.н с лопата да ги ринеш

Друг е въпроса, че в повечето теми се разтягат локуми , изказват се предположения и голям процент от тях остават без отговор. А отговори като ...-Купувай само ОЕМ , иди на диагностика и т.н с лопата да ги ринеш
- wladio
- младши ентусиаст
-
[quote="ivoo"]Та значи според автора на темата, да се удари катинара на раздел Е39 , защото видите ли проблемите са едни и същи , всичко е писано и дискутирано и просто няма смисъл да се пускат нови теми.
Абе мама му стара, това не е ли работа на модераторите да казват кое може и кое не може, ами всеки началник тук да го раздава
Да сме живи и здрави.

Да сме живи и здрави.
Последна промяна wladio на 14 Авг 2015, 22:58, променена общо 1 път
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Абе какви хора сте бе?Какво пречи някой да пита?Дори да има подобна тема не виждам проблем да се дискутира пак след време.Ако греша е добре да се заключи всичко без извън темата и всичко ще е ОК.Така ще виреят 10-тина дебила и няма да има нови досадници.
- Z3Ro*
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 530DA, E61 530XD LCI
- Мечтае да кара: Murcielago SV
То идва малко като аз, примерно, работя в Милицията - разкрил съм N на брой кражби. Повече няма да работя по нови такива, а ще ги пиша на вече разкритите извършители... 
Вярно е, че много теми се дублират - но и много от старите са останали неприключени. А и не всеки човек има време да търси с търсачката. На мен не ми пречи, че хората питат - нали затова е форум, за да има нови дискусии. Иначе щеше да е някаква справочна картотека, Wikipedia или нещо от сорта. Както в оня виц - "Имаш ли аквариум? - Не. - Значи си 5дерас7!"

Вярно е, че много теми се дублират - но и много от старите са останали неприключени. А и не всеки човек има време да търси с търсачката. На мен не ми пречи, че хората питат - нали затова е форум, за да има нови дискусии. Иначе щеше да е някаква справочна картотека, Wikipedia или нещо от сорта. Както в оня виц - "Имаш ли аквариум? - Не. - Значи си 5дерас7!"
- wladio
- младши ентусиаст
-
То па да не се обади човек......
Всяка тема приключва със спам,спор,и наежване...........
Бъдете щастливи.
Ключ.
Бъдете щастливи.
Ключ.
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
wladio написа:То па да не се обади човек......
Бъдете щастливи.
Ключ.
Е кажи честно какъв беше смисъла на темата?Аз го разбирам,като "заключете Е39,защото е изчерпан раздел"

ПС Е и по-рано днес се издразних,че заключиха темата на колега,който питаше за поддръжка и особености при 525д!Какъв беше проблема темата да остане?Разберете,че не всеки има време и възможност да рови из темите!Ще се претовари форума ли,какво толкова непоправимо ще стане?
- stony1
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
- Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
- Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527
gentata написа:totopz написа:Аз пък не съм много съгласен. Колите остаряват съответно и проблемите се променят. Не може тема от рода - мнения за 2.5 tds от 2008 година, да е актуална в момента.
Проблемите са едни и същи не са нови, решението им се изменя и по-точно финансовата страна. И всичко това е отразено в темите в които се обсъждат проблемите, стига търсещия да си направи труда да прочете съответната тема от начало до край а не през ред/страница. Вярно има и специфични проблеми които са около 2-3% от "всеобщите"
Проблемите привидно са едни и същите и мога смело да заявя, че това, което е писано и дискутирано преди 8-10 години не е много вярно и актуално. А по отношение на примера даден с 2.5 tds - такива измишльотини има писани през годините, че човек да се чуди от къде сме ги изровили, да не говорим, че половината от изписаното не е вярно.
Иначе явторът е прав за едно нещо - преди да пуснеш тема е добре да се огледаш и да потърсиш дали вече няма такава подобна. Щом колега може да отдели време да си опише проблема, на който търсиш решение - може да порови из форума за вече описан и решен проблем, идентичен на неговия.
Българския вариант:
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.
13 мнения
• Страница 1 от 1