Е39 530д грешка в горивната система???
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Е39 530д грешка в горивната система???
Здравейте,колеги.Взех преди седмица е39 530д туринг 2002г. нов внос(естествено котка в чувал).Обслужих колата сменил съм масло на мотора,всички филтри,пистови ремъци всички ролки и водна помпа,като не съм жалил пари за части.Като цяло колата уж нямаше дертове изглеждаше читава.Когато я закачихме на диагностиката видяхме,че дава грешка за деботомер и няколко изгоряли свещи.Оказа се,че дебитомера са го откачили явно е правил мизерии.Реших да карам така докато намеря дебитомер о нямаше ядове освен,че гори малко повече и не е така пъргава.Навъртях и 1000км. И ми искара грешка за горивната система тъй като бях на път и колата нещеше да върви,спрях махнах клемата на плюса и всичко се оправи,продължих минах още към 200км. И колата започна пак да искарва грешка за горивната система и направо гаснеше в движение,мъчих да махам отново плюса на акомулатора но грешката вече нямаше чистене и колата няма пален.Питането ми е дали някой се сеща за някаква причини,дали е от дебитомера или нещо друго.Утре ще я закарам да я закачат пак,но питането ми е дали някой се сеща сега за евентуална причина.Благодаря предварително!
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Re: Е39 530д грешка в горивната система???
Докато не направиш диагностика няма да се разбере какво точно и е.
Но като за начало пиши грешката в търсачката или гугъл и чети възможни проблеми.
Но като за начало пиши грешката в търсачката или гугъл и чети възможни проблеми.

Re: Е39 530д грешка в горивната система???
Виж това, но е за бензин.
Моята сага се оправи със смяна на дебитомера за въздух.
viewtopic.php?f=35&t=393208&p=4072898#p4072898
Моята сага се оправи със смяна на дебитомера за въздух.
viewtopic.php?f=35&t=393208&p=4072898#p4072898

3 мнения
• Страница 1 от 1