От автоматик на ръчка
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- miro_bg
- Потребител
-
- Кара: е39 523i
От автоматик на ръчка
Колеги нещо стана на автомата става на въпрос за 523 с старата кутия без тип-троник 5 скоростна,започна да присецва като тръгвам неможе до мо правя кик защото се изворсирва и изведнъж тръгва и то с удър до колкото питах и четох стъгнах до извода че е турбината на кутията и като ги сметна ми излизат към 1000лв искамисе да я направя но са ми доста пари та сега мисълта ми е да я направя ръчка като цена ми стана ясно горе доло колко ще е но ме интелесува каква е процедурата с точност 

Re: От автоматик на ръчка
Оправи си кутията и не се занимавай с глупости .
Филмът е дълъг и е със субтитри
Филмът е дълъг и е със субтитри

- vankatagsi
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 323CI
- Мечтае да кара: E36 M3 evo с валове
не е невъзможно да я направиш ръчка, но разправията е много голяма и парите няма да са по малко. Най-добре намери друга кутия втора употреба здрава за 3-400лв и слагай и карай.
- SHeRiFa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ е39 2.0i
- Мечтае да кара: Е38 4.4i
И по възможност да е от работеща кола (ако можеш да я провериш в какво състояние е ) + ремонта и смяна на масло ще ти легне има няма толкова (1000лв).Ти реши дали да я оправиш или да вземеш 2ра ръка без да знаеш в какво състояние е.
Andare Dopo Dio!
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
чак много сложно не е. ако имаш желание да караш ръчка събираш частите сглобява се и после само се кодира да знае колата че си ръчка вече и да може да палиш на стартер
(преди да се кодира пали на бутане)
с две думи купуваш - съединител комплект, маховик, скорости, лостов механизъм, кардан, лапата дето държи скоростите, педали, помпа съединител, диференциал за предпочитане.
23-ки съм виждал с ЗФ и с Гетраг скорости, каквито намериш (и кардана за съответните скорости че има разлика в тампона)
после с БМВ скенер се прекодира ЕВС-а за да палиш на стартер, прекодира се и ИКЕ-то да не показва индикациите от автоматика (П, Р, Н, Д) и се пуска един кабел за светлините на задна.

с две думи купуваш - съединител комплект, маховик, скорости, лостов механизъм, кардан, лапата дето държи скоростите, педали, помпа съединител, диференциал за предпочитане.
23-ки съм виждал с ЗФ и с Гетраг скорости, каквито намериш (и кардана за съответните скорости че има разлика в тампона)
после с БМВ скенер се прекодира ЕВС-а за да палиш на стартер, прекодира се и ИКЕ-то да не показва индикациите от автоматика (П, Р, Н, Д) и се пуска един кабел за светлините на задна.

- miro_bg
- Потребител
-
- Кара: е39 523i
Благодаря на колегите за отговорите вси още се чудя какво да правя карами се автомат защото е много удобен но пък все съм си имал мисалта че автомата е крехък и тря се пази докато ръчката газ и нети пука поне така мисля вие ще кажете
6 мнения
• Страница 1 от 1