М52Б25ТУ-проблем
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- restart
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 535d e60, 320cd
М52Б25ТУ-проблем
Колеги, днес ми се появи много странен проблем.Сутринта по път към работа колата работеше перфектно.След като приключих, запалих я, никакъв проблем на пръв поглед, покарах малко стрелката на температурата беше малко преди средата, наложи се да спра за малко, връщам се след 10 минути, колата се замисли при палене, глъхне и прекъсва при подаване на газ и не се наема.След малко започна да гасне като върна газта, иначе на свободна държи обороти.Откачих дебитомера проблема с глъхненето остава, единствено спря да гасне.Та въпроса ми е с откачен дебитомер попринцип ли не се наема колата или при мен проблема е другаде и може ли да замине така изведнъж?
- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
- restart
- кандидат ентусиаст
-
Re: М52Б25ТУ-проблем
Колата ще се закача другата седмица, някакви идеи какво да очаквам?Дебитомера мисля,че отпадна.
- restart
- кандидат ентусиаст
-
Колеги най-странното е, че колата се оправи от сама..Заредих от другаде и проблема изчезна, възможно ли е да е от гадния бензин или просто съвпадение, понеделник ще се закача.
Аз карам дизел и често имам промлеми с вървежа в зависимост от горивото..... Най-вероятно е от това
5 мнения
• Страница 1 от 1