Клапан парно ?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- dblos
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 330D
- Детайли за колата: Touring
Клапан парно ?
Здравейте ,
следния проблем с парното ,до скоро си работеше чудесно !
Когато пусна само линията на стъклото и задам каквито и да е градуси все си духа топло освен ако не е включен климатика и темп. не е
настроена на под 22 градуса.
Този проблем ме навежда на мисълта ,че най вероятно има някой клапан който е блокирал ?!?
Та въпроса е , на прав път ли съм и ако да , къде е този клапан и какво е най-доброто решение ?
*Със сигурност е писано по този проблем но не успях да намеря нищо писано по проблема, извинявам се ако дублирам тема
следния проблем с парното ,до скоро си работеше чудесно !
Когато пусна само линията на стъклото и задам каквито и да е градуси все си духа топло освен ако не е включен климатика и темп. не е
настроена на под 22 градуса.
Този проблем ме навежда на мисълта ,че най вероятно има някой клапан който е блокирал ?!?
Та въпроса е , на прав път ли съм и ако да , къде е този клапан и какво е най-доброто решение ?
*Със сигурност е писано по този проблем но не успях да намеря нищо писано по проблема, извинявам се ако дублирам тема

- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
Re: Клапан парно ?
в клапаните има едни гумени маншони които с времето се късат и се мотаят по самата ос на затварящия механизъм. могат ид а се препречват на клапана и да не затваря коректно..
моите ги изхвърлих и съм се консултирал с колеги които карат с махнати гумени маншончета и няма голям проблем от това. те паят да не влиза течност в електромагнитите
моите ги изхвърлих и съм се консултирал с колеги които карат с махнати гумени маншончета и няма голям проблем от това. те паят да не влиза течност в електромагнитите
- dblos
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 330D
- Детайли за колата: Touring
А къде се намират въпросните клапани ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=64&fg=18
ако колата ти е с печка няма ел. помпа под тях. иначе са това около номер 1 на диаграмата
ако колата ти е с печка няма ел. помпа под тях. иначе са това около номер 1 на диаграмата
4 мнения
• Страница 1 от 1