Сериозни сервизи за електрониката в София
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Vankataaaa
- Потребител
-
- Кара: E 39
Сериозни сервизи за електрониката в София
Здравейте, колеги отскоро съм собственик на Е 39 530D 193 к.с. Искам да ми препоръчате ако може, някой сериозен сервиз.
В момента имам следния проблем, не ми светят стоповете, третият стоп си свети. Ходих на две места казаха ми че не е от стоп машинката или бушоните, но всеки само констатира и никой не се наема да оправи нещата.Почват да ми обясняват как те се занимават само с окачване, смяна на масла филтри и т.н. Търся сервиз който е специализиран във поправка на фарове,стопове,мигачи,ел.стъкла, и т.н.
Благодаря, предварително!
В момента имам следния проблем, не ми светят стоповете, третият стоп си свети. Ходих на две места казаха ми че не е от стоп машинката или бушоните, но всеки само констатира и никой не се наема да оправи нещата.Почват да ми обясняват как те се занимават само с окачване, смяна на масла филтри и т.н. Търся сервиз който е специализиран във поправка на фарове,стопове,мигачи,ел.стъкла, и т.н.
- gentata
- старши ентусиаст
-
- Кара: седнал
- Детайли за колата: Правиланта 39-ка
Re: Сериозни сервизи за електрониката в София
A крушките и фасонгите проверихте ли или само се констатира че не светят.
- Vankataaaa
- Потребител
-
Едната фасунга беше клеасала, поръчах си от Ауто Бавария - Младост 4, че много трудно се намира, чакам да ми я доставят от Германия. Цената е 24 лв. за бр. Купих си и две нови крушки, ще пробвам сам да си я оправя, ако не мога пак ще пиша.
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Vankataaaa написа:Здравейте, колеги отскоро съм собственик на Е 39 530D 193 к.с. Искам да ми препоръчате ако може, някой сериозен сервиз.
е провери крушките и вижте дала идва ток до буксата като натиснеш спирачката, за София мога да ти помогна пиши едно ЛС и ще я оправя колата.
- Vankataaaa
- Потребител
-
Колеги, оправих колата. Вече ми светят стоповете, проблема беше нито в крушките нито в фасунките. Вътре в самите фарове имаше малко ръжда и не правеше контакт. Махнахме ръждата и всичко си светна. 

5 мнения
• Страница 1 от 1