Проблем с отваряне на вратите отвън???

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: BMW 525d

Проблем с отваряне на вратите отвън???

Мнение от levent81 » 14 Фев 2015, 18:04

Здравейте колеги,

Отскоро съм горд собственик на BMW 525d,2001 Facelıft модела и честно да си кажа съм очарован от колата.
Досега лично съм сменил 7 автомобила и мога да кажа, че досега не съм карал кола!?! Та както всяка друга 14годишна и моята си има малки проблеми за решаване. Един от тези проблеми, е че предна дясна врата не се отваря отвън, отвътре се отваря без проблем, но отвън НЕ. Също така предна лява се отваря много трудно отвън.. По принцип обичам доколкото мога да си пипам колите, но реално за този казус исках да го оправи някой който знае какво прави. Търсих майстори, но за съжаление в нашия малък град(Търговище) не можах да намеря някой да се захване. Реших сам да се опитам, рових се из форума както и в нета, но честно казано не успях да намеря конкретна информация.
Но ето какво успях да направя:
-Свалих кората без проблем(оказа се много елементарна задача);
-свалих и страничния AIRBAG;(не знам сега ако я подкарам дали няма да генерира някаква грешка);
-успях да отлепя донякъде изолационния материал за да имам достъп към закл. механизъм, но за съжаление дотам...... Опитах да разгледам и да разгадая на какво се дължи проблема, но уви без положителен резултат.
Надявам се някой от вас, който реално се е сблъсквал с проблема да помогне, че така е много кофти работа да не може да си отвориш вратите отвън !?!

Благодаря предварително,

Назад към E39